Máme už víc než 14 dní osypané levé očičkoa situace se nelepší. Zbytek těla je čistý, jenom horní a dolní víčko je osypané. Chvílemi se to lepší, pak zase horší....Na atop to nevypadá a doktorka je na baterky, takze se obracím s prosbou na vás. Máte některá podobnou zkušenost? Jedno očičko dlouhodoběji osypané? K naší obvoďačce se nelze dostat - už jsme absolvovali 3 pokusy - buď ma plno, nebo jako dneska nas vyhnala pani s nestovicemi☹Budu to resit pres kozniho a le do te doby bych rada trochu infa a zkusenosti, at se muzu uklidnit. Porad si rikam, jestli to nemuze byt neco systemoveho - ledviny, nebo neco podobneho.
Ahojky,já byla dneska u doktorky né sice kvůli tomu,ale když už jsem tam byla tak jsem jí ukázala oko naší Kristýnky,má tu vyrážku na horním víčku a zasahuje jí to až nad obočí,myslela jsem že to je ekzém...Ale doktorka mi řekla,ať to neřešim že to jsou ucpané potní žlázy...Ale to samé nemusí znamenat u tvého syna....
Může to být klidně alergického původu,ale také to opravdu nemusí nic znamenat...Zkusila bych i jiného doktora...
Hlavně mu to ničim nemaž
Diky dvojko, ja to nicim nemazu, ale zarazi me, ze se ho to tak urputne drzi☹
Naše malá to má už víc jak tři týdny...
Tak to vypada, ze budeme mit asi totez...
syrael - my to taky máme, dnes jsem se ptala doktorky, a máme dát mastičku Opthalmo - septonex, prý volně prodejná a nevadí, když se náhodou dostane do očíčka. G.
diky gabco, my jdeme k obvodacce dneska, tak se to snad nejak pohne...
Tak dneska doktorka pravila, ze to asi bude ekzem, nebo valergicka vyrazka...Napsala nam Oftalmo septonex - nejakou regeneracni verzi a Fenistil. Kdyz se to do tydne nespravi, mazeme na kozni....Jo a taky pravila, ze jime moc mrkve, pac jsme cely zluty🙂
Moc dekuju za odpovědi...