Ahoj ženský prosím jak poznám že jsem předávkovala syna léky proti kašli?za jak dlouho přijdou nějaké příznaky?můj prcek 2.5 roku je teď šílené nastydli.Hnusnou hustou zelenou rýmu kašle od rána do vecera ale v noci je to totalka.Kasel je vlky vykašlává hleny ale zároveň v noci jak dýchá pusou se mi zdá spíš suchý...ovšem mému chlapovi se zdá spíše suchý dráždivý i přes den...na to od včera...dával přes den stoptusin a na noc sem mu dala levorpont.Jenze sme se s chlapem pohádali myslí si že mu léky dávám špatně že sem neschopna mu nějak ulevit a já mu zápalu boje dala na noc ještě 2.5 ml sinecod sirup.vubec sem si neuvědomila že už dostal ten levopront a už vůbec mi nedošlo že je to vlastně skoro stejná léčivá látka na to samé...teď se bojím že mu bude nějak blbě 😔myslela sem že to bude jen klasický nachlazení a že to zvládneme doma ale po dnešním dni to bude nejspíš na doktora začíná se to nějak rozjíždět...děkuji
V tomhle stavu a ty s ním nejdeš k doktorovi? 🤦♀️ A s těmi léky bude nejlepší když zavoláš na pohotovost a zeptáš se. Budeš mít jistotu než čekat kdo ti tady co napíše.
Zavolej na tu toxi linku jsou tam v pohodě. My tam jednou volali, taky kvůli tom, že jsme dali víc prášku. Jinak ideální spát ve vyvýšené poloze. Odsávat nos a klidně ho obléknout a spát s oknem dokořán.
Taky jsme volali. Jsou tam moc ochotní. Nakonec jsme po požití větší dávky Fenistilu skončili na den v nemocnici. Jednou tam volala babička, když malej u ní snědl nějaký prášek. Uklidnili ji, nebylo proč stresovat. Vždycky lepší se poradit.
@malytlustyhroch ta linka funguje nonstop?
A o, funguje 24hod/7dní v týdnu.
V takovéhle stavu bych jela s malým k lékaři.
Myslim, ze kdyz si zavolas na toxikologickou linku poradi ti nejlepe. Kdyz jim reknes, kolik ceho v jaky cas, jak tezke a stare dite dostalo. Tak by ti meli poradit, jestli je tam nejake riziko ci nikoli.
https://www.tis-cz.cz/index.php/informace-pro-v...