Prdíky po Gravimilku od Sunaru

luca1987
24. lis 2017

Maminky, máte některá taky zkušenosti s tím, že by váš drobeček měl po gravimilku prdíky? Nejím nic nadýmavého, prakticky teď skoro nic, piju hodně vody a ráno si dávám gravimilk. Napadlo mě, zda maličkou nemůže bolet bříško z toho. I stolici má takovou tužší. Děkuji

bacika
24. lis 2017

Může to být z toho, zkus si udělat třeba fenyklový nebo kmínový čaj k tomu gravimilku. Myslíš jako že teď nejíš? Měla bys jíst, ať máš sílu a mléko 🙂

janawaes
24. lis 2017

@luca1987 Ja jsem maleho kojila a pila gravimilk, ale zadne prdiky z toho nemel a davas male vigantol kapicky? Nekdy boli deti brisko z nich. Ja jsem pila jeste fenyklovy caj a bylo vsechno v poradku, tak to zkus vyzkouset a uvidis. A to zacalo z niceho nic?

luca1987
autor
24. lis 2017

@bacika já jím, jen moc nestíhám a to co sním, tak vím že nadýmavé stoprocentně není

@janawaes my ještě vigantol nedostali, ale u první dcery mi nic jiného dát nechtěli. Teď si vydupu něco jiného, tože dcera starší po tom měla šílené prdíky. V porodnici jsme dostávali jogurty, tvarohy, pila jsem bílou kávu a byla v pohodě. Doma jsem ještě z toho nic nestihla si dát, jen tři rána ten gravimilk a už to jelo.

janawaes
28. lis 2017

@luca1987 udelej si cas na sebe a poradne jidlo, pokud nestihas doma, tak neboj te prach tam bude i kdyz si odpocines 🙂, teda pokud je to u vas jako u nas, tak to ceka vzdycky na me 🙂

bacika
28. lis 2017

@luca1987 Tak ho zkus vysadit a uvidíš jestli to dělá vážně ten gravimilk, udělej si doma bílou kávu a dej si jogurt. Udělej si čas a pořádně se najez v klidu 🙂.