Maminky ráno dávám D kapku pak 10kapek espumisan a dávám MM..Vždy odstrikam 100ml ..Ale za další 3 h mi neteče nic.. Takze dám 90ml UM do toho BioGaia a 10kapek espumisanu..Malý hodně trápí prdiky..Včera ani dneska ještě nekakala..Pořád se kroutí a už nevím čím bych ji pomohla..Konečně ji po 2h úspim a po 5minutach se začne kroutit..A brečí...Rourka nepomáhá.. Chtěla bych vysadit espumisan a dát BabyCalm..Ale ten je od 2mesíců a malý jsou 3 týdny.. Cvičení, polštářek s peckami,teplá koupel ani masáž nepomáhá.. Od kdy začít babycalm.. 🤔 od doby co dávám BioGaia moc neprdí. Nebo se mi to jen zdá..Uz nevím...
@pampeliska1313 Biogaia dáváme do mléka a espumisan na lžíci..Dáme 1 esoumisan a potom dáme biogaia
Ja teda dávala před každým jídlem espumisan a biogaia jen jednou denně - ráno 5 kapek 🧐
Nicméně po 3 měsíci jako by utlo a klid, ale změnila jsem UM. Jaké mate ? Ja vyzkoušela hipp, beba, standardní Kendamil a jsme na Kendamil anticolic opravdu mohu doporučit - má částečně již zpracovanou bilkovinu a hlavně chuťové je dobrý .. kaka každý den sám. Jinak jsem pořad používala rourku jinak to neslo.
Za mě změnit UM taky jsem měla strach, ale Kendamil ac je zázrak !
@n_ikola kojim UM dávám max 1-2denne kdyz mi to nejde..
Biogaia je jen jednou za den pět kapek
@pampeliska1313 to vim dávám 5..ale má se prej dávat do UM do vnitr a co do MM ? Taky 5 kapek do vnitr ? Nebo na lžičku ?A dát po tom hned espumisan nebo raději nemichat
Tak dejte biogaiu do tý um, když je to jen těch pět kapek za den a ne před každým krmenim.. to je pak jedno, jestli má i mm…Tam je dulezitej akorát rozestup 24h, tak jestli dáváte i um, můžete to tam dávat vždycky přibližně ve stejnou dobu, třeba večer..A Espumisan se da před každým krmenim, ideálně na lžičku a pak hnedka krmit.. já třeba mám ranní kombo - vigantol na lžičku s um, do um pak dam biogaiu ( aby tam byla sama v um) a následně zase na lžičku Espumisan. UM netřepu, ale míchám lžičkou, aby bylo co nejmin bublinek a spis nebolelo bříško. Zbytek dne už dávám jen Espumisan. Tam jde o to, že když to všechno naflákáte do jedny lahvicky s um, snižuje se účinnost.
@pampeliska1313 jasně.. Ja mam anticolic láhev
A dáváte Espumisan do pusinky přímo třeba na lžičce a biogaiu zvlášť? Mám dojem, že by k biogaie nemělo byt nic navíc do um.