Ahoj děvčata, potřebovala bych urychleně poradit..synek - 2 roky má asi prdíky..už po obědě se při spaní 2x vzbudil s pláčem a teď taky- co hodina to se s pláčem budí a přijde mi, že se dost kroutí...navečer měl 2x řidší stolici, ale jinak byl celé odpoledne v pořádku, teploptu nemá, dováděl...bohužel tu nemám nic - ani kapky espumisan ani tabletky...neznáte něco, čím bych mu mohla aspoň trošku ulevit? děkuju vám moc...
@monikagurthova fenyklovy caj nekdy nadymani naopak zpusobuje,lepsi je kmin 😉
Nahrat pod zehlickou latkovou plenu nebo uterku nebo kminovy/fenyklovy caj. Ale kdyby to nejak neprechazelo tak bych taky radsi jela na pohotovost. Kdyby to byl treba slepak. Na prdiky mi prijde uz veliky.
@panickatlamicka kmín nam pěkne zamichal s žaludkem 🙂
dámy děkuji vám za vaše tipy, ale nakonec to prdy vůbec nebyly...když už se mi synek podruhý vzbudil s pláčem, tak jsem si ho vzala k sobě do ložnice a tak jsem po chvilce, když se uklidnil a na chvilku usnul, zjistila, že má totálně ucpaný nos! a to ho budilo a z toho byl nešťastný a to kroucení prostě bylo projevem nevole jako ten pláč (je pravda, že mě na to trochu navedl manžel,. protože mi tvrdil, jak ho večeře prohání, ačkoliv mě vůbec nic nebylo..) 🙂)) vůbec jsem to netušila, celé odpoledne byl absolutně v pořádku a i večer a byl bez teploty....tak jsem vysáli nos , ale vůbec nic ven nešlo...aspoň slanou vodu jsme stříkali..no všechno se to protrhlo ráno - i rýma, kdy se mu konečně spustilo z nosu, i teplota...ale dneska už je bez teploty..asi ho někde trošku profouklo..ale děkuji za vaši péči 😉
@vrabcak0007 Jo rýma, ta umí potrápit. Ja premyslela proc je Eli taková divná protivna a byla to rýma, sice dikybohu bez teploty, ale byla. Jsem si pak říkala, jak je rýma protivna nam, natož malymu spuntovi. Tak ať je brzy lépe 🙂
Ahoj, fenyklový čaj, nahrat pupík. Jelikož je syn uz vetsi zkus dřepy, nebo položit na břicho na polštář. Teplou vanu a rozmasirovat. Teplo pomáhá 🙂