Prdíky - čím bych synkovi mohla ulevit?

vrabcak0007
16. kvě 2016

Ahoj děvčata, potřebovala bych urychleně poradit..synek - 2 roky má asi prdíky..už po obědě se při spaní 2x vzbudil s pláčem a teď taky- co hodina to se s pláčem budí a přijde mi, že se dost kroutí...navečer měl 2x řidší stolici, ale jinak byl celé odpoledne v pořádku, teploptu nemá, dováděl...bohužel tu nemám nic - ani kapky espumisan ani tabletky...neznáte něco, čím bych mu mohla aspoň trošku ulevit? děkuju vám moc...

monikagurthova
16. kvě 2016

Ahoj, fenyklový čaj, nahrat pupík. Jelikož je syn uz vetsi zkus dřepy, nebo položit na břicho na polštář. Teplou vanu a rozmasirovat. Teplo pomáhá 🙂

panickatlamicka
17. kvě 2016

@monikagurthova fenyklovy caj nekdy nadymani naopak zpusobuje,lepsi je kmin 😉

psya
Autor odpověď smazal
Zobraz
iveta93
17. kvě 2016

Nahrat pod zehlickou latkovou plenu nebo uterku nebo kminovy/fenyklovy caj. Ale kdyby to nejak neprechazelo tak bych taky radsi jela na pohotovost. Kdyby to byl treba slepak. Na prdiky mi prijde uz veliky.

monikagurthova
17. kvě 2016

@panickatlamicka kmín nam pěkne zamichal s žaludkem 🙂

vrabcak0007
autor
18. kvě 2016

dámy děkuji vám za vaše tipy, ale nakonec to prdy vůbec nebyly...když už se mi synek podruhý vzbudil s pláčem, tak jsem si ho vzala k sobě do ložnice a tak jsem po chvilce, když se uklidnil a na chvilku usnul, zjistila, že má totálně ucpaný nos! a to ho budilo a z toho byl nešťastný a to kroucení prostě bylo projevem nevole jako ten pláč (je pravda, že mě na to trochu navedl manžel,. protože mi tvrdil, jak ho večeře prohání, ačkoliv mě vůbec nic nebylo..) 🙂)) vůbec jsem to netušila, celé odpoledne byl absolutně v pořádku a i večer a byl bez teploty....tak jsem vysáli nos , ale vůbec nic ven nešlo...aspoň slanou vodu jsme stříkali..no všechno se to protrhlo ráno - i rýma, kdy se mu konečně spustilo z nosu, i teplota...ale dneska už je bez teploty..asi ho někde trošku profouklo..ale děkuji za vaši péči 😉

monikagurthova
19. kvě 2016

@vrabcak0007 Jo rýma, ta umí potrápit. Ja premyslela proc je Eli taková divná protivna a byla to rýma, sice dikybohu bez teploty, ale byla. Jsem si pak říkala, jak je rýma protivna nam, natož malymu spuntovi. Tak ať je brzy lépe 🙂