Holky..potnicky nebo spalnicky ? Od nedele lehce zvysena teplota a v pondeli v 5 odpoledne teplota 38.1 dala jsem cipek...id ty doby lepsi ale porad kolem 37 pres 37..desim se ze to jsou spalnicky // je teda pravda ze se pred chvili probudila a pod cepkou byla lehce spocena.
A ma to i jinde na tele, nebo jenom tam?
@ahojcau potnicky zmizi rychle,do druheho dne jsou pryc pokud se nebude potit,nase mala je ma casto,otirame ji pusinku vyvarem z hermanku
Potnicky, zítra budou pryc
Potnicky
Spíš potničky. Koukni jí do pusinky na vnitřní stranu tvářiček, jestli tam nemá takové bílé tečky v červeném poli, vypadá to jako rozsypaná sůl. Kdyby ano, tak spalničky.
Vyapadá na potnicky. Jak je teplo je to hned. Do zítra zmizí
Spalnicky začínají u hlavy u vlasoveho porostu, tak uvidis, za mne teda Spalnicky i když to nebude mít po telicku tak jak píši začíná to u většině případů tam, tak na těle se ještě můžou objevit
@ahojcau tohle:
treasurka
•
Dnes ve 12:51
Spíš potničky. Koukni jí do pusinky na vnitřní stranu tvářiček, jestli tam nemá takové bílé tečky v červeném poli, vypadá to jako rozsypaná sůl. Kdyby ano, tak spalničky.
@karlajasmine az se probudi mrknu..diky 🙂
U spalnicek byvaji i jine priznaky nez vyrazka a teplota. Ostatne, podivej se, jaky maji spalnicky prubeh a fakt to neni zadna hruza. Normalni virove onemocneni, ktere muzou doprovazet komplikace, coz se da ale ve vyspele zemi solidne resit 🙂
@pandabox 🙂 aby se nakazilo co nejvice deti a meli dozivotni imunitu a nemuseli pak resit pripadne komplikace s tehotenstvim jako my, pred 30 lety ockovani
@pandabox a jestlo tim myslite ze mam podezreni na spalnicky a lezu mezi lidi..tak nejsem idiot jako nektery matky..ona spala na zahrade..ne kazdej bydli v panelaku hm..🙈🙊 boze obcas se trochu zamyslet nez neco.nekam vypustim...a pro info..a byli to jen potnicky..poti se jak silena takze je ma a pak zas zmizej a zas ma..tedka uz to.vim 🙂 takzr klidecky
Za mne potničky.