Potničky nebo spalničky? 😧😯

ahojcau
8. kvě 2018

Holky..potnicky nebo spalnicky ? Od nedele lehce zvysena teplota a v pondeli v 5 odpoledne teplota 38.1 dala jsem cipek...id ty doby lepsi ale porad kolem 37 pres 37..desim se ze to jsou spalnicky // je teda pravda ze se pred chvili probudila a pod cepkou byla lehce spocena.

hojda
8. kvě 2018

Za mne potničky.

priefi
8. kvě 2018

A ma to i jinde na tele, nebo jenom tam?

ahojcau
autor
8. kvě 2018

@hojda zajak dlouho zmizi takove potnicky..abych mohla kdyztak vyloucit ty spalnicky ?

ahojcau
autor
8. kvě 2018

@priefi nevim ..jsme venku..nechtela jsem ji svlikat..uvidim za hodku..tedka usla🙂 ..majen malicko na jedne tvaři

priefi
8. kvě 2018

@ahojcau ja bych rekla, ze se jedna o potnicky. Jak prijdete domu, uvar cerny caj a udelej ji obklady na mistech, kde jsou potnicky, pripadne ji udelej koupel v cernem caji. Zotra by to melo byt lepsi.

ahojcau
autor
8. kvě 2018

@priefi diky vyzkousim 🙂

zelenaesmolda
8. kvě 2018

@ahojcau potnicky zmizi rychle,do druheho dne jsou pryc pokud se nebude potit,nase mala je ma casto,otirame ji pusinku vyvarem z hermanku

englerova14
8. kvě 2018

Potnicky, zítra budou pryc

zmrzlinka
8. kvě 2018

Potnicky

treasurka
9. kvě 2018

Spíš potničky. Koukni jí do pusinky na vnitřní stranu tvářiček, jestli tam nemá takové bílé tečky v červeném poli, vypadá to jako rozsypaná sůl. Kdyby ano, tak spalničky.

evee24
9. kvě 2018

Vyapadá na potnicky. Jak je teplo je to hned. Do zítra zmizí

renuliena
9. kvě 2018

Spalnicky začínají u hlavy u vlasoveho porostu, tak uvidis, za mne teda Spalnicky i když to nebude mít po telicku tak jak píši začíná to u většině případů tam, tak na těle se ještě můžou objevit

ahojcau
autor
9. kvě 2018

@renuliena no a za jak dlouho cca ? Nejaky dalsi typicky priznaky spalnicek jsou jaky ..,

karlajasmine
9. kvě 2018

@ahojcau tohle:

treasurka

Dnes ve 12:51

Spíš potničky. Koukni jí do pusinky na vnitřní stranu tvářiček, jestli tam nemá takové bílé tečky v červeném poli, vypadá to jako rozsypaná sůl. Kdyby ano, tak spalničky.

ahojcau
autor
9. kvě 2018

@karlajasmine az se probudi mrknu..diky 🙂

renuliena
9. kvě 2018

@ahojcau u každého ditete je průběh jiný, někdo to má u těch vlasku a po telicku pár teček, někdo je mrzutý má teploty a někdo je v pohode, a někdo se osype do tří dnů úplně celý, já jen vidím jak to mají u nás děti na oddeleni a opravdu každé dítě to má jinak

pandabox
9. kvě 2018

@ahojcau moc se omlouvam, ale pokdu mate podezreni na spalnicky tak proc jste venku???? to clovek fakt nepochopi..

ahojcau
autor
10. kvě 2018

@pandabox proc by nemohla bejt venku ? To teda fakt nepochopim

martiniquest
10. kvě 2018

U spalnicek byvaji i jine priznaky nez vyrazka a teplota. Ostatne, podivej se, jaky maji spalnicky prubeh a fakt to neni zadna hruza. Normalni virove onemocneni, ktere muzou doprovazet komplikace, coz se da ale ve vyspele zemi solidne resit 🙂

martiniquest
10. kvě 2018

@pandabox 🙂 aby se nakazilo co nejvice deti a meli dozivotni imunitu a nemuseli pak resit pripadne komplikace s tehotenstvim jako my, pred 30 lety ockovani

ahojcau
autor
10. kvě 2018

@pandabox a jestlo tim myslite ze mam podezreni na spalnicky a lezu mezi lidi..tak nejsem idiot jako nektery matky..ona spala na zahrade..ne kazdej bydli v panelaku hm..🙈🙊 boze obcas se trochu zamyslet nez neco.nekam vypustim...a pro info..a byli to jen potnicky..poti se jak silena takze je ma a pak zas zmizej a zas ma..tedka uz to.vim 🙂 takzr klidecky

renuliena
10. kvě 2018

@ahojcau tak super, když to mizí tak to jsou určo potnicky 😉