Prosím, prodelalo někoho vaše dítě postcovid(PIMS) ? Jsme cca 5 az 6 týdnu po covidu, dítě (1rok) poslední týden má rýmu, minulý pátek zvýšená teplota, pak klid a včera a dnes horecka 38,7. Bojím se právě toho postcovidu, ale rostou nám i zuby, tak nevím zda by tak vysoká teplota mohla být i od zubů? Jinak co jsem četla, tak mezi příznaky PIMS patří ještě průjem a zvracení, což nemá, jestli boli bříško nevím, nevypadá, ze by se nějak kroutilo.Jinak teda nechce nic jist, porad je na prsu, max zuzle rohlik nebo pár krupek a vypije cca 200 ml caje. Nevím jestli mám plasit a jít k doktorce nebo ještě vyčkat?! Jinak jssm dala čípek na srážení teploty, potom jakmile zabare tak je veselé, jinak po spaní si většinou hraje, ale po chvili začne kňourat a musí se nosit, když ho položíme, tak pláče...
Postcovid je soubor příznaků.Muze to mít od zubů nebo může mít angínu.Nejlepe by bylo zavolat doktorce.
Děkuji.. Jo k doktorce jsem chtěla jít dnes, ale neordinuje, tak pokid se stav nezhorsi, abychom museli na pohotovost, tak k ní půjdeme zítra
Osobní zkušenost vyloženě nemám. U syna měli jen podezření na postcovid a to měl týden rýmu pak mu vylitly horečky. Ale známý dcera 3 roky ta měla postcovidovy syndrom a neměla průjem ani nezvracela. "Jen" ji hodně bolela hlava a mela horečku. Ja bych asi radši doktorce zavolala a poradila se. Mohly by mít tu teplotu od zubu , ale těžko říct.