Jdu si pro radu. Potrebujem nějaký preparát co ubrání me dítě před bacilama ve skolce. Zatím jsem doma s dvouletým, tak mi nevadilo že byl starší měsíc a půl doma napřed s rýmou, pak pichle střední ucho , pak do toho dostal zanet-takze na ATB a nakonec zase chřipka. Sel do skolky a chodil týden. Dnes zase rýma. Kdybych měla chodit do práce a věcné s ním být doma, tak o ní brzo přijdu. Takto to chytne ten mladší a jsme z toho půl měsíce marodni.
Co vám zaručeně pomohlo??
Je to nejúčinnější přírodní imunostimulátor,načti na netu,máme s ním ty nejlepší zkušenosti.
@dagmarj - myslím, že žádný zaručený prostředek, co by pomohl všem, neexistuje.....co mám zkušenost z okolí, tak každému zafungovalo něco jiného.....u nás to byl ve školce Imunoglukan v kombinaci s laktobacily - střeva jsou pro imunitu taky hodně důležitá....teď ve škole funguje Vibovit a laktobacily...nemocný je sotva jednou za rok 🙂
Já myslím, že samospasitelné není nic. Předškolní věk, kdy se víc a na delší dobu setkává s vrstevníky s sebou nese nemocnost, jejím proděláním si dělá protilátky na příště, když se s nimi nesetká, imunita se neposílí. Samozřejmě je to nepříjemné, obtěžuje to nezřídka celou rodinu, ale k tomuto věku to patří. Dávám C vitamín, pouze.
@dagmarj Tak přesně tohle zrovna řeším také. Dcerka byla měsíc nemocná - neustálý kašel a rýma, pak přinesla ze školky zánět spojivek, naštěstí ATB zatím nikdy neměla, ale už jsem zoufalá, protože to od ní pak chytáme všichni. Přes Velikonoce jsme byli nemocní celá rodina a už jsem myslela, že to nezvládnu. Já horečky, malá horečky. Děs. V lékárně nám doporučili Marťánky sirup s imunoglukany a kamarádka zase prý nedá dopustit na Oscilococcinum. Jsou to homeopatika a prý co je používají, tak od září nebyli nemocní, takže my jsme je také koupili a zkoušíme to. dcerka jde teď v pondělí po měsíci do školky, tak jsem na to zvědavá. Držím všem palce
Holky to prostě nese ten věk. Imunita se nastavuje, pracuje. Žádný preparát nebude účinný na 100%. Za nás můžu doporučit od LR Aloe Vera sirup a k tomu dávám ještě Rakytníček. Příjde mi, že v zimě už to bylo lepší než na podzim s těmi nemocemi. Ale při nějakým akutním onemocnění - kašel, rýma, teplota - jsem hned dala Tannen sirup od Nahrin a druhý den už nic neměl...ten beru jako malý zázrak. Držte se 😵
a co luivac? Brali ho synové a zabralo to
Moje vnučka,bude jí 11 let,ještě nikdy nemarodila. Krom mateřského mléka,neměla nikdy k mléko a výrobky z něj. Tak mě jen napadá,jestli to s tou nemocností nějak nesouvisí.
@babanci - myslím, že s tím mlékem to zase asi až tak nesouvisí - můj syn byl kojený jen dva měsíce, bohužel déle se to nepodařilo udržet, i tak to byl boj....od těch cca 2 měsíců byl na Nutrilonu, umělé mléko pil téměř do 5 let, jakékoli mléčné výrobky vždycky miloval, jeden čas byl živý hlavně z rohlíků, mléka a mléčných výrobků, ostatní věci odmítal.....syrové ovoce a zeleninu jí minimálně (v podstatě jen jablko a okurku) a přesto je to v porovnání s dětmi, co znám, velmi zdravé dítě - poprvé byl nemocný v 5 letech - angína - a byla to jeho první ATB, u dětské na nás koukali jako na zjevení, že ještě žádná neměl....teď je mu 8 a dosud měl jen 2 angíny a neštovice.....a mám několik kamarádek, které mají děti dlouho plně kojené a přesto jsou každou chvíli na hromadě, každou chvíli mají kašle a záněty průdušek, záněty středního ucha apod....to my vůbec neznáme.....
@babanci - no, taky většinou chodíme jen na ty preventivky 🙂 .....s neštovicemi jsme nebyli u dr. vůbec, jen jsme jí volali, akorát s těmi angínami jsme tam museli - jednu chytil, když toho byla plná školka a tu druhou loni ve škole, kdy taky lehla skoro celá třída včetně paní učitelky....tak tomu se ubránit nezvládl, ale jinak taky nemocný nebývá.....
U nás podobně,oba. Zkoušeli jsme imunoglukan, rakytník, multiimun, vitamin c, teď má na předpis ribomunyl. Byli jsme v zimě měsíc v horách v ozdravovne,letos bysme meli jet pred podzimem. Teď má po vyndání mandle. Už musím do práce,zatím jsem nenašla,ale nenudim se díky nemocem ani tak.
Co betaglukany?