Posílení imunity u školkového dítka, co vám pomohlo?

dagmarj
16. dub 2016

Jdu si pro radu. Potrebujem nějaký preparát co ubrání me dítě před bacilama ve skolce. Zatím jsem doma s dvouletým, tak mi nevadilo že byl starší měsíc a půl doma napřed s rýmou, pak pichle střední ucho , pak do toho dostal zanet-takze na ATB a nakonec zase chřipka. Sel do skolky a chodil týden. Dnes zase rýma. Kdybych měla chodit do práce a věcné s ním být doma, tak o ní brzo přijdu. Takto to chytne ten mladší a jsme z toho půl měsíce marodni.

Co vám zaručeně pomohlo??

babanci
16. dub 2016

Co betaglukany?

dagmarj
autor
16. dub 2016

@babanci co to je?

babanci
16. dub 2016

Je to nejúčinnější přírodní imunostimulátor,načti na netu,máme s ním ty nejlepší zkušenosti.

krystalka
16. dub 2016

@dagmarj - myslím, že žádný zaručený prostředek, co by pomohl všem, neexistuje.....co mám zkušenost z okolí, tak každému zafungovalo něco jiného.....u nás to byl ve školce Imunoglukan v kombinaci s laktobacily - střeva jsou pro imunitu taky hodně důležitá....teď ve škole funguje Vibovit a laktobacily...nemocný je sotva jednou za rok 🙂

lv
17. dub 2016

Já myslím, že samospasitelné není nic. Předškolní věk, kdy se víc a na delší dobu setkává s vrstevníky s sebou nese nemocnost, jejím proděláním si dělá protilátky na příště, když se s nimi nesetká, imunita se neposílí. Samozřejmě je to nepříjemné, obtěžuje to nezřídka celou rodinu, ale k tomuto věku to patří. Dávám C vitamín, pouze.

naomi6
17. dub 2016

@dagmarj Tak přesně tohle zrovna řeším také. Dcerka byla měsíc nemocná - neustálý kašel a rýma, pak přinesla ze školky zánět spojivek, naštěstí ATB zatím nikdy neměla, ale už jsem zoufalá, protože to od ní pak chytáme všichni. Přes Velikonoce jsme byli nemocní celá rodina a už jsem myslela, že to nezvládnu. Já horečky, malá horečky. Děs. V lékárně nám doporučili Marťánky sirup s imunoglukany a kamarádka zase prý nedá dopustit na Oscilococcinum. Jsou to homeopatika a prý co je používají, tak od září nebyli nemocní, takže my jsme je také koupili a zkoušíme to. dcerka jde teď v pondělí po měsíci do školky, tak jsem na to zvědavá. Držím všem palce

olasek
17. dub 2016

Holky to prostě nese ten věk. Imunita se nastavuje, pracuje. Žádný preparát nebude účinný na 100%. Za nás můžu doporučit od LR Aloe Vera sirup a k tomu dávám ještě Rakytníček. Příjde mi, že v zimě už to bylo lepší než na podzim s těmi nemocemi. Ale při nějakým akutním onemocnění - kašel, rýma, teplota - jsem hned dala Tannen sirup od Nahrin a druhý den už nic neměl...ten beru jako malý zázrak. Držte se 😵

salenas
17. dub 2016

a co luivac? Brali ho synové a zabralo to

olasek
17. dub 2016

@salenas to jsou lyzáty? Jako Olimunovac? jj, to nám taky doporučovala doktorka.....
Nakonec jsme si nechaly napsat dětskou ozdravovnu ve Špindlu - tak doufám, že 3 týdny na horách taky tu imunitu posílí!

krystalka
17. dub 2016

@naomi6 - Oscilococcinum si moc chválí manžel, pomáhá mu.....u syna jsme ho nezkoušeli....

salenas
17. dub 2016

@olasek luivac je na posílení imunity,jedna malá tabletka denně po dobu 28 dnů,pak pauza a pak zase 28 dní a taky léčebna cvikov je parádní 🙂

bioneeds
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
babanci
17. dub 2016

Moje vnučka,bude jí 11 let,ještě nikdy nemarodila. Krom mateřského mléka,neměla nikdy k mléko a výrobky z něj. Tak mě jen napadá,jestli to s tou nemocností nějak nesouvisí.

krystalka
17. dub 2016

@babanci - myslím, že s tím mlékem to zase asi až tak nesouvisí - můj syn byl kojený jen dva měsíce, bohužel déle se to nepodařilo udržet, i tak to byl boj....od těch cca 2 měsíců byl na Nutrilonu, umělé mléko pil téměř do 5 let, jakékoli mléčné výrobky vždycky miloval, jeden čas byl živý hlavně z rohlíků, mléka a mléčných výrobků, ostatní věci odmítal.....syrové ovoce a zeleninu jí minimálně (v podstatě jen jablko a okurku) a přesto je to v porovnání s dětmi, co znám, velmi zdravé dítě - poprvé byl nemocný v 5 letech - angína - a byla to jeho první ATB, u dětské na nás koukali jako na zjevení, že ještě žádná neměl....teď je mu 8 a dosud měl jen 2 angíny a neštovice.....a mám několik kamarádek, které mají děti dlouho plně kojené a přesto jsou každou chvíli na hromadě, každou chvíli mají kašle a záněty průdušek, záněty středního ucha apod....to my vůbec neznáme.....

babanci
17. dub 2016

@krystalka Byla to jen taková úvaha,protože naše Anežka je exot,chodí jen na povinné prohlídky.

krystalka
17. dub 2016

@babanci - no, taky většinou chodíme jen na ty preventivky 🙂 .....s neštovicemi jsme nebyli u dr. vůbec, jen jsme jí volali, akorát s těmi angínami jsme tam museli - jednu chytil, když toho byla plná školka a tu druhou loni ve škole, kdy taky lehla skoro celá třída včetně paní učitelky....tak tomu se ubránit nezvládl, ale jinak taky nemocný nebývá.....

andelka
17. dub 2016

U nás podobně,oba. Zkoušeli jsme imunoglukan, rakytník, multiimun, vitamin c, teď má na předpis ribomunyl. Byli jsme v zimě měsíc v horách v ozdravovne,letos bysme meli jet pred podzimem. Teď má po vyndání mandle. Už musím do práce,zatím jsem nenašla,ale nenudim se díky nemocem ani tak.