Dcerka /13mes/ pred troma mesiacmi prekonala v nemocnici zapal pluc, par dni od prepustenia jej vystupila teplota a uz tri mesiace kolise od 37,2-38,5. Akonahle sa trosku unavi alebo zvysi svoju aktivitu, teplota zacne stupat. Z 37,2 jej za 20min vyleti aj na 38 Uz sme lezali aj v nemocnici, robili jej crp, krvny obraz, rozbor mocu, stolice, vytery, sono hlavicky, bruska, ekg, imunologicky rozbor krvi…vsetky vysledky su dobre Prepustili nas domov z Motola s tym, ze uz nevedia co viac vysetrit. A tak nase starosti pokracuju, teplota nas trapi o to viac, ze dcerka ma pri prudkom zvyseni teploty febrilne krce a tak sme v neustalom strehu a strachu, uz ani nespime Tak rozmyslame kam sa este obratit, patrame kde je problem…porucha termoregulacie? Imunologicky problem? Po sviatkoch sa objedname na imunologiu ambulantne, ale vysledky v nemocnici boli ok tak neviem.
@imkova nebo zkuste homeopatika, ty se s klasickými léky netlučou, jedná se o práci s energií. Ale opravdu zkušeného odborníka, také nějaké kontakty mám
@melodygirl homeopatika su podla neurologa ok,ak mate kontakt na niekoho z Prahy,mozete mi prosim poslat do ip?Dakujem
@imkova zkušený terapeut toto klidně zkombinovat zvládne 😉 odkud jste? kdyžtak mi napište do IP
vyzkoušela jsem x věcí, když jsem byla nemocná a čínská medicína mi přijde zdaleka nejsilnější z hlediska účinku... a také nejvíce propracovaná... dokáže doplnit chybějící, když už organismus nemá sílu uzdravit se sám....
přece jen to je velmi starý systém a je to detailně rozpracované.... jen to chce někoho kdo je opravdu zkušený - takový kontakt mám (čín. lékařka, Češka, která vystudovala TČM v Anglii), má hodně zkušeností s pacienty i s velmi těžkými nemocemi, takže na ni můžu opravdu dát kontakt s důvěrou 🙂
@imkova podle popisu to není ani porucha termoregulace ani imuno problém 😉
z vlastní zkušenosti (dlouhodobá vleklá nemoc) doporučuji čínskou medicínu...
vyřeší se nejen to nejakutnější, ale i vše okolo a hlavně skutečná příčina potíží 🙂
konkrétní kontakt případně přes IP, nevím kde bydlíte... každopádně lékař tradiční medicíny musí být velmi zkušený, tyto byliny jsou velmi silné...