Maminky prosim mohli by ste mi dat vediet ake lieky bez predpisu sa vam osvecili na cestach v zahranici? Co si v lete sebou vziat na dlhsiu dovolenu pre rocne miminko?
dakujem
Záleží, co znamená dlhšia - jestli 2-3 týdny nebo 3 měsíce. A záleží velmi na destinaci. Já bych určitě brala Nurofen čípky a v sirupu (aby se to dalo použít při průjmu nebo zvracení), Fenistil, možná něco na průjem. Víc mě toho nenapadá. Teploměr je dobrý nápad. Já zase než do nosu, uší, beru spíš kapky do očí, to je asi dle rodinných dispozic. Možná Panthenol na kůži, pro sichr.
Co je psano vys, a vzdy i na průjem /smecta, tasectan,hidrasec../, kynedril, náplasti, desinfekci, panthenol ve spreji na spaleniny, fenistil kapky.. Mám zvlášť malou kosmet.tasticku, kterou ani nevybaluji, jen dle potřeby doplnim a beru ji všude, i jen a víkendy, mám tam i léky pro dospělé.
Vždy s sebou beru teploměr,sirup na teplotu,kapky do nosu,do uší a mucosolvan,Na první dovolené jsme teploměr a sirup na teplotu využili.Pak už nikdy nic.Ťuk,ťuk 🙂 .