Maminky, mám prosbu. Moje 10měsíční dcera má poslední dobou problémy se vyprázdnit. Hrozně u toho pláče a stolice je hodně tuhá. Do jídla jí dávám oliv.olej, pije taky celkem dost a přesto má bolest 😕 Nevíte co by mohlo pomoci?
Zkusila bych starý dobrý švestky. Nebo jiné podobné ovoce, naše malá chodí zase dobře po jablíčku :o)
@z_u_z_a_n_a_1988 bohužel už nekojím, ale zkusím ty šťávy. Snad zaberou. Děkuji za odpověď ☺
@selcho nam ta svestkova stava pomahala v dobe, kdy mela mala problem s vyprazdnovanim po zavedeni prikrmu, tak snad zabere.Anebo mi jeste doslo, ze muj synovec ji kazdy den lzicku nadrcenyho lnenyho seminka, ten ma velky problemy se stolici.Ale jsou mu 2 roky, nevim, jestli to muze ani ne rocni prcek..jinak neni zac a at problemy brzy prejdou! ;)
A probiotika, výborný je Hylak forte.
Nám taky pomohla probiotika☺
@selcho a kojis? Materina pusobi trochu projimave, tak by to mohlo pomoci od tuhe stolice.U nas to zabira.Kdyz vidim, ze tlaci a bez vysledku, dam ji cucnout a pak ji to jde mnohem lepe.Nebo by taky mohl zabrat svestkovy nebo hruskovy prikrm nebo stavy..