Pohyblivá boulička na čelisti

bunny123
24. únor 2018

Ahoj, dnes večer jsem dceři nahmatala na spodní čelisti (jak je kost) pohyblivou bouličku velikosti hrášku. V pondělí samozřejmě povalíme k paní doktorce, ale setkaly jste se s něčím podobným a víte co by to mohlo být? Nemocná byla minulý víkend.

zrofka
24. únor 2018

@bunny123 mam jí celý život..;) u doktora jsem stím byla když jsem byla malá.. je to nějaká uzlinka nebo co... co si pamatuji, tak mamka s tátou plašili.. ale nic z toho nebylo...:D ale pro jistotu k dr jdi..;) pro jistou 😉

bunny123
autor
24. únor 2018

@zrofka Děkuji za odpověď, já právě už taky poslední dvě hodiny řádně plaším 🙂 Půjdeme k dr. určitě.

patty1
24. únor 2018

Pohyblivou boulicku má nase dítě za krkem, je to zduřelá uzlinka, velikost hrášku se dle naší Dr. neřeší, řeší se až velikost fazole, a je normální, že se při každé nemoci mírně zvětší a v klidu zmenší, nebála bych se

ivular
25. únor 2018

Taky mám podobnou. Brácha taky, za krkem - dokonce je i viditelná.

petit.a.nge
25. únor 2018

je to uzlinka, taky ji mám, když mě bolí zub, zvětší se, po té zase splaskne na velikost hrášku

bunny123
autor
25. únor 2018

Začínám věřit, že je to uzlinka, protože dnes má zase teploty, chrapot, vrátilo se nachlazení.

hanazel
14. kvě 2021

@bunny123 dobrý den, mohu se zeptat, co Vám řekla doktorka? Jestli si vzpomenete 🙂 dekuji

bunny123
autor
20. kvě 2021

@hanazel Dobrý den, ano, byla to uzlinka, za pár dnů to zmizelo. Paní doktorka s tím vůbec nedělala vědu 🙂