Ahoj maminky co dáváte na podporu imunity? Syn 3 roky za celou dobu nebyl nemocný krom párkrát rýma v lednu jsme všichni prodelali Covid a od té doby chytne kde co 😒 dávám mu Imunoglukan máte s ním někdo zkušenosti?
Davala jsem synovi od zari. Vim, ze to nezabira hned, ale asi po 5 mesicich jsem uz dalsi nekoupila, protoze neprobehla zadna zmena. Furt stejny. Minuly rok jsem mu nic nedavala a byl na tom lip nez letos a to dostaval prave imunoglukan. Ale co jsem cetla nebo slysela od ostatnich tak ted od zari to byl extrem, i doktorka na orl rekla, ze to co se delo na podzim se normalne stava az v unoru kdy uz lidi nemaji dostatek vitaminu.
Dcera taky brala a nevím jestli úplně zabírá. Ze školky stejně nosila rýmičky. Neměla tedy žádné závažné choroby ani antibiotika, ale s rýmou je doma pořád. Tak nevím, jestli se to dá přisoudit Imunoglukanu..
Ano mám zkušenost, že absolutně nepomáhá 😁
U syna byl bez efektu.
Taky bez efektu - a to jsem dávala poctivě celé léto (prý aby se nastartovala imunita je potřeba užívat alespoň 3 měsíce).
@arwen666 dcera bere pravidelně od školky a musím říct, že nechyta rymicky, kasliky, virozky, ted ji je 13 a bere ho pořád. Nepamatuji se, kdyby byla nemocná, nebo mela antibiotika.