Počůrávání syna. Co dělat?

20. zář 2023

Ahoj, syn začal chodit do školky a začal se v noci počůrávat. Plenu měl suchou, tak od roku a půl, přestal ji vyžadovat tak nějak od tří let, teď je mu tři a půl. Navíc jsem těhotná. Jasný klasika, je toho na něj moc. Neřeším to samotné počůrávání, spíš jak mu pomoct.
Ve školce se mu líbí, i když ráno se mu tam moc nechce, ale já teď na něj nemám tolik energie kolik by potřeboval. Proto jsem za školku moc ráda, vylita se tam, vyblbne, a odpoledne si hrajeme spolu. Nebo s tatínkem. (Chodím na směny na částečnej úvazek). Ale drásá mi srdce, že je z toho tak vyřízenej, že se začal počůrávat. Možná jsem přecitlivělá, to asi jo, ještě znásobeno těhotenstvím. Jako ze školky pryč ho asi dávat nebudu, ale co pro něj můžu udělat?

alpakovo
20. zář 2023

Nepíšeš kolik je synovi let. U nás když syn měl téměř 4 pořád měl na noc plenu, řešila jsem z Dr. Bylo mi řečeno,že až do 7 let se to neřeší, protože hlava prostě někdy tak sepne. Je moc unavený,moc vjemů a hlavička to nestíhá pobrat. A pravda, stačilo pár měsíců ve školce a vše si sedlo. Ze dne na den naprosto v pohodě,nehody byli pak jen při silném nachlazení

krisstina93
20. zář 2023

A není třeba jen z te školky unavenejsi, ze by měl tvrdší spánek a nevzbudi se, když se mu chce curat? Syn to tak měl, ten první rok školky byl vždycky úplně vyřízený.

teate
20. zář 2023

Naše holka se taky loni začala počůrávat. Nakonec i ve dne. 🤦🏻‍♀️ Školku jsme zrušili, hned to pominulo. Zkusili jsme to znovu od ledna a vše ok. Asi dozrála ….

U Vás nevím, možná je strašně unavený a nevzbudí se. Nechala bych tomu čas.

pilzzee
20. zář 2023

V 3 a pul bych to jeste az tak neresila, pokud je to jenom v noci. Nas ma 3 a dva mesice a plina na noc je automatika.