Ahoj, syn začal chodit do školky a začal se v noci počůrávat. Plenu měl suchou, tak od roku a půl, přestal ji vyžadovat tak nějak od tří let, teď je mu tři a půl. Navíc jsem těhotná. Jasný klasika, je toho na něj moc. Neřeším to samotné počůrávání, spíš jak mu pomoct.
Ve školce se mu líbí, i když ráno se mu tam moc nechce, ale já teď na něj nemám tolik energie kolik by potřeboval. Proto jsem za školku moc ráda, vylita se tam, vyblbne, a odpoledne si hrajeme spolu. Nebo s tatínkem. (Chodím na směny na částečnej úvazek). Ale drásá mi srdce, že je z toho tak vyřízenej, že se začal počůrávat. Možná jsem přecitlivělá, to asi jo, ještě znásobeno těhotenstvím. Jako ze školky pryč ho asi dávat nebudu, ale co pro něj můžu udělat?
A není třeba jen z te školky unavenejsi, ze by měl tvrdší spánek a nevzbudi se, když se mu chce curat? Syn to tak měl, ten první rok školky byl vždycky úplně vyřízený.
Naše holka se taky loni začala počůrávat. Nakonec i ve dne. 🤦🏻♀️ Školku jsme zrušili, hned to pominulo. Zkusili jsme to znovu od ledna a vše ok. Asi dozrála ….
U Vás nevím, možná je strašně unavený a nevzbudí se. Nechala bych tomu čas.
V 3 a pul bych to jeste az tak neresila, pokud je to jenom v noci. Nas ma 3 a dva mesice a plina na noc je automatika.
Nepíšeš kolik je synovi let. U nás když syn měl téměř 4 pořád měl na noc plenu, řešila jsem z Dr. Bylo mi řečeno,že až do 7 let se to neřeší, protože hlava prostě někdy tak sepne. Je moc unavený,moc vjemů a hlavička to nestíhá pobrat. A pravda, stačilo pár měsíců ve školce a vše si sedlo. Ze dne na den naprosto v pohodě,nehody byli pak jen při silném nachlazení