Dobrý den maminky, zajímalo by mě, jestli někdo z vás byl na oddělení chirurgie v dětské nemocnici brno? Jestli je možné si nějak předem domluvit místo, abych byla na pokoji se synem? Máme nástup ve středu mezi 8-10 a potřebovala bych dcerku ještě dat do školky předtím..... děkuji za odpověd, Jitka
kam? nevím co to je....
Zdravim, my jsme teda byli na ortopedii ale princip bude asi stejny. No primo zamluvit misto tam nejde, i v papirech na prijem jsme meli napsano, ze prednost maji makutni prijmy a kojici matky. Ale predpokladam ze pokud je to planovany prijem, tak tam pry vetsinou maminky s detmi nechavaji. A jak je synek stary??
bude mít 2 roky. oni mi řekli že tam asi místo bude.... no mám nervy, at tam není sám přes noc....
Mam dost kamaradek co meli byt hospitalizovany s detmi v nemocnici a vzdycky misto meli 🙂 ja myslim ze u tech planovanych prijmu s tim pocitaji 🙂 budu na vas myslet at jste v noci spolu 🙂
trochu jste mě uklidnila, moc děkuji. pak kdyžtak písnu 🙂
Prednostně se ubytovávají matky dětí do 2 let....takže by neměl být problém.
aha tak snad ano, a pokud tam s nama počítají.... to jsme zvědavá
Tak jsem byla ráda, nakonec jsme byli na nadstandartu 🙂 hned jsem byla klidnější když jsem věděla že budeme spolu...
Zdravím holky, byly jste některá hospitalizovana s miminkem na kozni?. Jak to tam chodí, dávají UM miminku sami nebo si máte donést? Muze se chodit ven? Díky za info
Ahoj holky, nevim zda sem ještě někdo občas mrkne. Mám jet s malým do dětské do Brna na urologii, nemáte náhodou někdo adresu nemocniční ubytovny, kdybych náhodou musela na ubytovnu ať vím kde je. Děkuji.
Napiš maudn.