Chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s vyšetřením zraku přístrojem Plus Optix a popřípadě kde jste na tomto vyšetření byli. Slyšela jsem o něm v televizi a protože máme v rodině tupozrakost a tento přístroj odhalí tuto vadu už u dětí od 6. měsíce ráda bych si toto vyšetření také zaplatila. Děkuji za odpověď.
Gabca1 - díky ty stránky znám, ale jsme z Brna a tady bohužel nic není (teda podle stránek). Já právě chtěla vědět jestli někdo nenarazil v okolí na dětského lékaře, který by už přístroj měl?. Prý si to pořizují i pediatři a ti na stránkách být nemusí ☹
Každopádně díky za popis je to určitě lepší než rozkapávat oči a "trápit" na očním. Přinejhorším zkusím ty Pardubice. 😉
No právě, také jsen nechtěla jít na to rozkapání očíček, tohle je mnohem lepší. Vyplatí se i někam dojet. Tak ať to vyjde, držím palce 🙂
dobrý den.nevím jestli píši pozdě.v beně toto vyšetření provádí Mgr.Andrea Jeřábková.má i své stránky.www.andreajerabkova.cz a tam se dozvíte víc.u mé dcery zjistila tupozrakost a že potřebuje brýle.moc jí za to vděčím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja to este doplnim.. dite dokaze korigovat ocnu vadu..muj syn ma dioptrie cca 2,75 a tento pristroj ukazal sotva 0,5 dioptrie.. takze ak vam nameri i malou vadu,tak nakonec bude treba oci rozkapat..
dobry den, rada bych se zeptala, jestli mate jeste nekdo podobnou zkusenost jako evaviki...ze jste byli na plusoptixu, ukazal vam nejakou hodnotu a pak u ocace vam namerili mnohem vic dioptrii.Dceri na plusoptixu namerili 3,5 diptrii a ted u ocniho 6☹(( budu rada za vase odpovedi. Uvazovala jsem totiz i o tom, ze zkusime jineho ocniho lekare, diky
Alti, já jsem na vyšetření s malou byla už 2x, u nás na Kladně, mají ho přímo v mateřské školce. Našla jsem to na internetu zavolala jsem tam a hnednás objednali. U nás je to zdarma. Je to rychlé, jen si vezmeš dítko na klín, spustí se takový přístroj, který vydává zvuky a bliká, aby připoutal pozornost děťátka. Celé to trvá asi 5 vteřin. Tady máš odkaz na pracoviště 🙂 http://www.plusoptix.zrak.cz/seznam-pracovist/