Ahoj,
Tenhle týden jsem byla nemile překvapena, když jsem musela dceři za test CRP platit. Co je to za novinky? Také to tak máte ? Já jsem za něj nikdy platit nemusela a manžel také ne ....
V některých ordinacích se plati,jinde ne,závisí jak má lékař dohodnuté úhrady pojišťovnou..aspoň mam ten pocit,ze to tak je,třeba me někdo opravi..
U dětské 100 Kč a den na to v nemocnici 120 Kč. Moc se mi to nelibi, vždyť je to přece jedno ze základních vyšetření. Koukala jsem jak blázen , že to musím platit. Nic jsem ale neřešila, protože dceři bylo opravdu špatně.
Nikdy nic neplatime, dela nam to vzdy kdyz se rozhoduje pro antibiotika.
@princeznicka1 tak je to podle mě správne. Moc se mi nelibi, že bych to měla pokaždé platit.
@rendoubravka Taky si to myslim, když všude varují že se antibiotika berou zbytečně.
Já platila u svého lékaře 150kc ale ptal se mě jestli chci dát ty peníze nebo jít na krev až další den zadarmo. Ale opravdu záleží jakou má doktor s pojišťovnou smlouvu. U dětí třeba neplatí nic.
Tady se plati 100.
@rendoubravka
Zalezi od smlouvy s pojistovnou. Nejedna se o bezne vysetreni. Napr. u nasi pediatricky se neplati ale nemuze to delat pri sebemensim podezreni na cokoliv u kazdeho u me prakticke lekarky je to vyhradne placene pacientem.
Jak kdy, ale malého dr. za to chce 30 Kč, ne kilo a víc.
Je to jak kde,zavolala bych na vaši pojišťovnu jaké jsou pro to pravidla, u dětské neplatim a dělá při každé nemoci. U mého praktika platim 100 Kč, nebo další ráno na krevní rozbor zdarma.
U sebe neplatím u dětské doktorky se platí 100 Kč
Díky za odpovědi. Vypadá to, že máme smůlu a zrovna u naší dětské se platí 😕
U sve lekarky ani u pediatricky za CRP vubec neplatime.
Ahoj, my byli zrovna u lekarky vcera, CRP delala a nic jsme neplatili. Ani nerikala, ze se to chysta, ci tak neco. Kolik to stalo?