Píštěl u konečníku - od narození. Zmizelo to?

nataliere15
26. črc 2023

Chci se zeptat, mám 8 měsíční miminko, které se narodilo s pisteli. Stalo se to taky někomu? Malý si s tím nemá žádné problémy, ale i tak uvažujeme o laserové operaci. Abychom se těm případným problémům vyhli do budoucna. Nebo zmizelo to někomu?
Doktorka mi o tom neřekla vůbec nic a pořad mě to děsí 😞

1pomnenka
27. črc 2023

Kamarádky dcera se s tím narodila a protože kamarádka má to samé a byla po 2 operacích, jak byly dceři 2 roky, šla s ní na operaci. V pohodě a bez problémů.

nataliere15
autor
27. črc 2023

@1pomnenka a před tím taky bez problému, do těch 2 let? U nás v rodině to nikdo nemá.

1pomnenka
27. črc 2023

@nataliere15 Dcera úplně bez problémů, nechtěli jí vůbec operovat, že není důvod. Kamarádka si operaci doslova vydupala. Kamarádka neskutečné problémy cca od 18 let. Několikrát čištění, teprve 2. a razantní operace pomohla a má klid. Zkusila neskutečně, protože když se tam udělal zánět, nemohla sni sedět. U nich to mají v rodině z maminčiny strany všechny ženy i jejich dcery.

nataliere15
autor
27. črc 2023

@1pomnenka ten náš ho má zakončený slepě tzn. že mu nejde až do střev, ale stejně bych ho dala raději operovat no:/

1pomnenka
27. črc 2023

@nataliere15 Nevím, jak teď, ale dřive nechtěla pojišťovna operaci hradit, když nebyly žádné zdravotní problémy. Mluvím o klasické operaci, ne laserové.