ahojky ,máte s phmetrii,některé zkušenosti?Docházíme s dcerkou 2,5 roku na gastro a teď nám doporučilii phmetrii...Něco jsem si našla o tom na netu,ale ráda bych znala názor někoho,kdo to podstoupil a nejlépe,pokud to podsoupilo dítko ve věku dcerky....jak to snášelo??Mám obavy,aby to nebylo pro malou nepříjemné ☹
@misellll Ahoj,já jsem na tom byla se synem,když měl 4,5roku,pořád jsem to odkládala,myslím,že mladší dítě to možná zvládne líp,staršímu to můžeš vysvětlit,ale stejně se bojí.Jestli seš citlivější,nebuď u zavádění,není to nic příjemnýho,po zavedení mi kluk asi 3hod.zvracel hleny nebo se nadavoval,ale potom přestal a zvykl si na to,před náma to mělo 7 měsíční miminko,to to zvládlo bez problémů,v noci jsem nespala,hlídala jsem ho při každém pohybu,aby si to nevytáhl a nemuseli mu to znovu zavádět,dá se to vydržet,neboj zvládnete to,vždy si říkám jsou horší věci,ale je jasné,že se člověk trápí,když ty naše děti trpí,napiš jak jste dopadli....
@urbisa:jé děkuji moc,jsem ráda,že jsi se ozvala...no po pravdě z toho mam celkem hrůzu,ale musíme to zvládnout.....já si také říkám,že u zavádění být nechci,ale nechci tam zase nechat malou samotnou,to by asi zešílela a já taky,tak uvidíme...každopádně děkuju,že jsi se ozvala....a jak vám to vůbec dopadlo,myslím zjistili něco????Určitě se ozvu až budem po,ještě jednou mooooooooooc děkuju 🙂
Nám zjistili celkem silný reflux,má ještě astma,takže si užíváme,já jsem u toho zavádění taky byla,trpěla jsem s ním,ale zase mě aspoň viděl a pak se trošku uklidnil,nechtěl se jim tam napít té kyselé vody,to zjišťují jestli je to správně zavedené a není to v plících,potom sice nechtěl jíst a pít,ale pak si dal říct,dostane takovou krabičku,která navazuje na tu hadičku a ty tam mačkáš kdy jí,kdy pije,kdy spí,kdy je vzhůru,neměl to celých 24h,asi 22h,potom jsme ještě čekali až vyhodnotí výsledky,dostali jsme léky a pak jsme chodili na gastro,teď si léky regulujem sami,jen na ORL se mu dívá tou optikou do nosu jak to vypadá v jícnu,při nemoci musíme zvyšovat léky,což je celkem často,držte se a ať vám to dobře dopadne....
Ahoj Sylva ji prodělala v 5 letech ,pro nás byla neskutečně přínosná!!Při zavádění sice brečela,ale jen co to bylo uvnitř byla moc hodná!!A to podotýkám je strašná knoura a vyšetřit jí je sci fi...ale když si na doktory zvykne ,tak už to pak jde..
Kam na to jdete ??Ve fotobloku mám její fotku zrovan s PH metrii.Jeslti budeš chtít napiš mi email a přepošlu ti další fotky...Neboj..já se kvůli tomu stresovala ,nespala..a nakonec to nebylo tak hrozné!!!
nikdo žádné zkušenosti??? ☹