Petiletý syn - bolesti patní kosti

katrenka222
11. kvě 2018

Ahoj maminky, chci se zeptat jestli je mezi Vami maminka, která ma zkusenosti s bolesti patní kosti u malého ditete. Synovi bude v cernu 5 let a zacal si stezovat na bolavou patu. Rano nemohl ani chodit, ale kdyz ho manzel postrasil injekcii u doktora zazracne bez kulhani sel do skolky. Tak sme si rikali, ok, nechtelo se mu do skolky. Po obede kdy jsem po nej sla znova kulhal a rikal ze ho ta pata boli. Doma jenom skakal na jedne noze a vecer plakal ze ho to opravdu moc boli. Nevim co to muze byt. Ja jsem mela ostruhu v pate a vypada to podobne, ale muze to mit tak male dite? Neni to zadny sportovec. Meri asi 120 cm a vazi 29 kilo. Kdyz to neprestane ani o vikendu asi v pondeli pujdeme k Dr. Tak zatim jenom jestli je tady nekdo s podobnym problemem a jak to dopadlo, pripadne co to muze byt. Dekuji moc.

slimacikmia
11. kvě 2018

@katrenka222 a čo boty? Kupujete nové, alebo z bazaru, resp. po staršom súrodencovi?

katrenka222
autor
11. kvě 2018

@slimacikmia ne boty ma nove, starsiho sourozence nema jenom mladsi sestru. Prave ted sme asi mesic dozadu kupovali boty a uplne ty same co mel minuly rok jenom vetsi cislo, protoze jich mel rad a dobre se mu v nich chodilo, tak jsem koupila ty same jenom vetsi

eva118
11. kvě 2018

Kolem patnácti mě taky bolela pata, ale ne nějak moc. Stěžovala jsem si kamarádce, ti měli známou nějakou léčitelku a prý je to nedostatkem vápníku, jak tělo roste. Nevím, jestli je to pravda nebo ne, pata po nějaké době bolet přestala.

keksikpepsik
11. kvě 2018

Já jsem měla jako dítě taky. Obě pátý m bolely. Tuším že to bylo nedostatkem vápníku.

market1512
11. kvě 2018

@katrenka222 presne jak pisou maminky vyse, jedna se o nedostatek vapniku. Ja I moje sestra jsme taky na to v detstvi hodne trpely a doted si pamatuji, jak s nama mamka behala po doktorech.

priefi
12. kvě 2018

@katrenka222 pokud mate zvolenou spatnou obuv, muze na ostruhy trpet.

mahev
27. říj 2023

Jestli je to ostruha,zjistíte na rengenu a podle toho pak řešit

mahev
27. říj 2023

Jej ,stará diskuse

mdch91
Autor odpověď smazal
Zobraz