Ahoj maminky, chci se zeptat jestli je mezi Vami maminka, která ma zkusenosti s bolesti patní kosti u malého ditete. Synovi bude v cernu 5 let a zacal si stezovat na bolavou patu. Rano nemohl ani chodit, ale kdyz ho manzel postrasil injekcii u doktora zazracne bez kulhani sel do skolky. Tak sme si rikali, ok, nechtelo se mu do skolky. Po obede kdy jsem po nej sla znova kulhal a rikal ze ho ta pata boli. Doma jenom skakal na jedne noze a vecer plakal ze ho to opravdu moc boli. Nevim co to muze byt. Ja jsem mela ostruhu v pate a vypada to podobne, ale muze to mit tak male dite? Neni to zadny sportovec. Meri asi 120 cm a vazi 29 kilo. Kdyz to neprestane ani o vikendu asi v pondeli pujdeme k Dr. Tak zatim jenom jestli je tady nekdo s podobnym problemem a jak to dopadlo, pripadne co to muze byt. Dekuji moc.
@slimacikmia ne boty ma nove, starsiho sourozence nema jenom mladsi sestru. Prave ted sme asi mesic dozadu kupovali boty a uplne ty same co mel minuly rok jenom vetsi cislo, protoze jich mel rad a dobre se mu v nich chodilo, tak jsem koupila ty same jenom vetsi
Kolem patnácti mě taky bolela pata, ale ne nějak moc. Stěžovala jsem si kamarádce, ti měli známou nějakou léčitelku a prý je to nedostatkem vápníku, jak tělo roste. Nevím, jestli je to pravda nebo ne, pata po nějaké době bolet přestala.
Já jsem měla jako dítě taky. Obě pátý m bolely. Tuším že to bylo nedostatkem vápníku.
@katrenka222 presne jak pisou maminky vyse, jedna se o nedostatek vapniku. Ja I moje sestra jsme taky na to v detstvi hodne trpely a doted si pamatuji, jak s nama mamka behala po doktorech.
@katrenka222 pokud mate zvolenou spatnou obuv, muze na ostruhy trpet.
Jestli je to ostruha,zjistíte na rengenu a podle toho pak řešit
Jej ,stará diskuse
@katrenka222 a čo boty? Kupujete nové, alebo z bazaru, resp. po staršom súrodencovi?