Ahoj maminky,
na trimesicni kontrole jsme dostali trminky s vysledkem IIIa a Ia.. Chtela bych se jen zeptat, jak dlouho vase deti trminky musely nosit? My jeste ke vsemu porad bojujeme s briskem, prdiky, atd, tak si nedokazu predstavit, ze ty nozky bude mit stale svazane ☹️
A nechavali jste nozkam i odpocinout pres den nebo sundavali opravdu jen na koupel?
Dekuji za odpovedi 🍀
Moje tři děti měly, počítej minimálně tři měsíce, pokud to půjde dobře... Jako musím říct, že hůř to snáší rodiče, než ty děti, ony si zvyknou a hýbat se můžou, i na bříško se otočí... A sundávat opravdu jen na koupání, čím poctivěji bude nosit, tím dřív se jich zbavíte. Přeji,ať to dobře zvládáte 😊
Dekuji vam, snad to pujde dobre a brzy nam to sundaji. Maly je s tim asi v pohode, je pravda, ze pro me je to horor ho v tom videt..
A jeste otazka, nechavali jste na bodycko nebo na hole telo? Nekde jsem cetla, ze nechavali na telo, ale to se mi moc nelibi
@dendamom určitě NA body. 🙂
Ahoj, moje děti sice neměli třmeny, ale oba měli Frejkovu perinku. Oba měli nález IIc na jedné kycli. Oba to měli dva měsíce a pak už to bylo zcela v pořádku. Syn to začal nosit brzo, už někdy od měsíce a dcera až později, někdy po 2mesici (nejsme v ČR, nejsou tu kontroly kyčlí jak u nas).
Pokud ale má nález IIIa tak bych bohužel počítala s delším časem. :( Raději být na to připravena. Ale samozřejmě je možné, že se to spraví dřív, tohle je hodně individuální. Každopádně i když to pro vás i skrz prdíky bude asi náročné, rozhodně při tomto nálezu dávejte max!! Nechala bych po prebaleni vždy tak pět minut prokopat. Plus koupání, tak půl hodiny. Opravdu se snažte, aby to měl syn co nejvíc, IIIa chce opravdu léčbu. Nebo pak může přijít na řadu i hospitalizace, zavěšení nožiček, operace....:( Moc držím palce, ať se to vyléčí co nejdřív a jen trminkama. (Na léto jsou ty třmínky i lepší, v té peřince je děsný vedro)