Pálení zadečku. Nemáte zkušenost?

avital
12. bře 2020

Ahoj, nemáte některá zkušenost s dlouhodobým pálením zadečku?
Dceři jsou tři roky a pořád si stěžuje. Kaká 2x denně, hovínko měkký. Zadeček v pořádku. Test na roupy negativní, ale preventivně jsme odčervili. Moč má taky v pořádku.
Začala jsem jí po každým kakání zadeček umývat vodou nebo vlhčeným TP, tak je to přes den trošku lepší. Ale teď šla čůrat a strašnej pláč jak to pálí. Tak čůrá ve sprše pod tekoucí vodou, aby se se vůbec vyčůrala.
Já už fakt nevím co zkusit...

amazonkajanik
12. bře 2020

@avital vemte jí k lékaři,může mít i přes měkkou stolici popraskany konecnik a proto jí to pálí

denny27
12. bře 2020

A pálí ji zadeček nebo to čůrání?? Nemá teplotu?
Aby třeba neměla i zánět močáku

avital
autor
12. bře 2020

@amazonkajanik byly jsme

avital
autor
12. bře 2020

@denny27 zadek, v té sprše jí to nepálí. Teplotu nemá. Je to fakt dlouhodobý

hojda
12. bře 2020

Nemá to začervenalé? Zapařené?

hankaros
12. bře 2020

A zkusila jste obyčejný sudocrem? Může mít popraskany zadeček..

avital
autor
12. bře 2020

@hojda ne

avital
autor
12. bře 2020

@hankaros zkusila, mazání nezabírá, ani nevypadá, že by bylo potřeba. Zásyp taky nic.

amazonkajanik
12. bře 2020

@avital ještě mě napadlo,jestli jí to nedělá jídlo. Něco,co zůstane i ve stolici a pak to dráždí. Jako třeba když sníte chilli a pak ta potvora pálí i když jde ven. Sestře se před lety spustila alergie na rajčata a pálilo jí při močení. Pak se to časem srovnalo. Tak třeba zkusit ještě alergologii ...

avital
autor
12. bře 2020

@amazonkajanik je pravda, že za poslední měsíc ve mi 2x osypala. Do teď žádný potíže neměla, tak jsem myslela, že je to z mýdla/krému/pěny do koupele, ale na nic jsem nepřišla...dík za tip, to by mě nenapadlo

amazonkajanik
12. bře 2020

@avital právě že jsem na to jako dítě taky trpěla a občas mě to potrápí i dnes. Poznám,co je od hemeroidu a co je z jídla. Občas stačí oříšky a střevo dostane na frak

kuldacz
12. bře 2020

Máme to samé.. také tři roky a cca měsíc slyším denně, že to čípe (štípe) a bohužel se i pořád drbe.. Roupy též vyloučeny, zadeček čistý, nepodrážděný, po každé stolici myjeme medvídkem + při večerním mytí používáme Jůlinku.. též už nevíme, co s tím...

slunickovm
13. bře 2020

@avital taky bych se priklanela k alergii mne to dela rajce, pepř, česnek, pyl, ostre jídla,paprika. Ještě me napadá naražena kostrč, stažené pánevní dno. To byva problém u nas kvuli castym padum spis teda si stěžuje na bolest, nepříjemný pocit.

krupka3
13. bře 2020

Ja bych to urcite resila s lekarem. A taky me napadlo, jestli je mozne, ze si plete zadecek a predek? Tak jako tak je vhodne to nepodcenit.

avital
autor
13. bře 2020

Tak Dr. to na alergii nevidí. Ještě jednou pošleme moč na kultivaci...tak uvidíme no, ale nepřipadá mi, že by si pletla předek a zadek...

packa17
13. bře 2020

@avital může mít silnější moč jako malá jsem na to také trpěla a moje dcera 2,5 roku občas když přes den málo pije má červenou pipku a i prdelku okolo konečníku vždy omyju vodou nebo otřu hadříkem namočeným ve vodě natřu weledou a v pohodě