Ahoj, nemáte některá zkušenost s dlouhodobým pálením zadečku?
Dceři jsou tři roky a pořád si stěžuje. Kaká 2x denně, hovínko měkký. Zadeček v pořádku. Test na roupy negativní, ale preventivně jsme odčervili. Moč má taky v pořádku.
Začala jsem jí po každým kakání zadeček umývat vodou nebo vlhčeným TP, tak je to přes den trošku lepší. Ale teď šla čůrat a strašnej pláč jak to pálí. Tak čůrá ve sprše pod tekoucí vodou, aby se se vůbec vyčůrala.
Já už fakt nevím co zkusit...
A pálí ji zadeček nebo to čůrání?? Nemá teplotu?
Aby třeba neměla i zánět močáku
@amazonkajanik byly jsme
Nemá to začervenalé? Zapařené?
A zkusila jste obyčejný sudocrem? Může mít popraskany zadeček..
@avital ještě mě napadlo,jestli jí to nedělá jídlo. Něco,co zůstane i ve stolici a pak to dráždí. Jako třeba když sníte chilli a pak ta potvora pálí i když jde ven. Sestře se před lety spustila alergie na rajčata a pálilo jí při močení. Pak se to časem srovnalo. Tak třeba zkusit ještě alergologii ...
@amazonkajanik je pravda, že za poslední měsíc ve mi 2x osypala. Do teď žádný potíže neměla, tak jsem myslela, že je to z mýdla/krému/pěny do koupele, ale na nic jsem nepřišla...dík za tip, to by mě nenapadlo
@avital právě že jsem na to jako dítě taky trpěla a občas mě to potrápí i dnes. Poznám,co je od hemeroidu a co je z jídla. Občas stačí oříšky a střevo dostane na frak
Máme to samé.. také tři roky a cca měsíc slyším denně, že to čípe (štípe) a bohužel se i pořád drbe.. Roupy též vyloučeny, zadeček čistý, nepodrážděný, po každé stolici myjeme medvídkem + při večerním mytí používáme Jůlinku.. též už nevíme, co s tím...
@avital taky bych se priklanela k alergii mne to dela rajce, pepř, česnek, pyl, ostre jídla,paprika. Ještě me napadá naražena kostrč, stažené pánevní dno. To byva problém u nas kvuli castym padum spis teda si stěžuje na bolest, nepříjemný pocit.
Ja bych to urcite resila s lekarem. A taky me napadlo, jestli je mozne, ze si plete zadecek a predek? Tak jako tak je vhodne to nepodcenit.
Tak Dr. to na alergii nevidí. Ještě jednou pošleme moč na kultivaci...tak uvidíme no, ale nepřipadá mi, že by si pletla předek a zadek...
@avital vemte jí k lékaři,může mít i přes měkkou stolici popraskany konecnik a proto jí to pálí