Padání vlasů u sedmileté dcery

helena176
18. čer 2018

Dobry den, dceři je 7 let a tři týdny ji dost padají vlasy. Nejsou to chomace, ale vycesu třeba tak 15 vlasu. V únoru prodělala nemoc, zánět v těle a sirokospektra antibiotika. Krevni testy ma také v pořádku. Nesetkal se prosim někdo s tímto problémem ?

terezak88
18. čer 2018

Dobry den, zkusenost nemam ale padani vlasu muze zpusobovat imunologicky problem, pokud mate obavy ze dcerce neco chybi nechala bych udelat odber kde zjisti co ji chybi, muze ji schazet jen nejaky vitamin nebo to muze byt nejakou hormonalni změnou.

klosky
18. čer 2018

Já se připojím... Dcerce 7 let skoro už 8 začaly též hodně padat vlasy... Máme jít v červenci k doktorce, tak to s ní chci řešit... Ale myslím, že to bude douviset s tím, že jde do puberty... Prsa jí začaly už taky růst... 🙈 No uvidíme...

helena176
autor
19. čer 2018

Jak dlouho už padají ? U nás asi měsíc ...stále stejně. Jsem z toho celkem na nervy

zuzik24
22. črc 2018

Ahoj holky, devítileté dceři teď taky posledních čtrnáct dnů hodně padají vlasy, má problémy se štítnou žlázou, bere Euthyrox, ale to už poslední dva roky a vlasy začaly padat až nyní. Nevíte, čím by to mohlo být? Popřípadě kam ji objednat?

absintka19
22. črc 2018

@helena176 pricinu hledejte cca 3 mesice zpatky alespon, to mam od sve Dr

amazonka.k
22. črc 2018

Mě v tomto věku padaly také vlasy, máma mě nechávala stříhat na krátko, to pomohlo, srovnalo se to samo až v pubertě.

letadylkokane
22. črc 2018

@helena176 covece, mozna jo. Jedne me pribuzne dcerka ma po nejake infekci a atb vypadane vlasy, ale dlouhodobe. Ma to uz asi od tri let a ted je ji osm. Ma vylozene lysiny a nosi satek. Resenim je jen transplantace, ceka na ni kvuli veku.
Snad to nebude ale vas pripad.
Porad se s lekarem a kdyztak se nechte odeslat ke speciistovi, kdyby se to zhrosovalo.

helena176
autor
23. črc 2018

Vlasy jí padají stále, ale naštestí rostou nové. Příčina je opravdu nejspíše prodělaná nemoc. Jen se modlím, aby se to zastavilo.....pořád ji padá velké množstí

helena176
autor
23. črc 2018

@letadylkokane a jste si jistá, že to měla po nemoci ? Lysiny se prý dělají při autoimunitním onemocněním. Nám řekli, že se jedná o dočasný výpad, který se obnoví. U odborníka jsme již právě byli. Moc to nikdo neřeší.