Pád a má nateklé oko. Co dělat?

14. pro 2021

Dobré ráno, chci se zeptat a píšu sem, že doufám, že to bude v pořádku a bude to někdo, kdo to zažil.. Dcerka (13 měsíců skoro 14) nějak upadla z postele, na koberec, postel je nizka, už bylo tolika pádů a bylo to naštěstí v pohodě. Z postele umí slézt a i vylézt, ale včera delala nějaký kraviny a prostě upadla. Ale upadla, že si nějak dala o postel a měla borůvku na tváři a měla to červené, večer to měla už mensi, ale do modra, byla jsem ještě dobrá, ale ráno ji oteklo očičko, má pod nim bouličku a má ho takový nateklý, jinak je úplně v pohodě, papá, smeje se, hraje si.. všechno.. Nějaké zkušenosti?
Já mám úplně strach, ze ji to zůstane nebo ze proste už neuvidí ze za to muzu já a je mi úplně hrozně:.: nevím co mám dělat, zmizi to? Je mi hrozně 😔😔😔😔 dekuju…

marcicek84
14. pro 2021

Nezustane ji to a zmizi ji to,zkus koupit heparoid na vstrebavani modrin a mazej 😉

vladienka
14. pro 2021

Zmizne, neboj 🙏🏻 Pomaly odpuchne, akurat jej to urco bude hrat vsetkymi farbami, trvalo snad mesiac kym nasa mladsia nemala modrinu na okom, otok trval asi dva dni

autor
14. pro 2021

@marcicek84 Koupim, děkuji moc🤗

autor
14. pro 2021

@vladienka Děkuji moc, je to takt hruza toto😳

blazenkaruzovka
14. pro 2021

A doktor říkal co?

autor
14. pro 2021

@blazenkaruzovka Mluvila jsem jen se sestrickou, pokud se mi nebude zdát nebo pro jistotu ať si třeba zajdu na chirurgii, ale to bych tam chodila snad každý týden, proto jsem se chtěla poradit tady. V lékárně jsem ji koupila tu mast a sama paní mi řekla v lékárně, ze to nemá tolik a ze tam má jen boulicku a oteklé, ať mazu a bude to dobrý, pokud by nejela, zvracela, apatická atd.. tak jet, ale takto nevidí problém a neplasit hned. Malé to mazu a už ji to lehce splaskává.

kurpilova
14. pro 2021

o kousek výše je SYN SPADL Z GAUČE...pani vložila foto a píše

blazenkaruzovka
16. pro 2021

Asi jsem poseroutka, úrazy hlavy nepodceňuji. Asi bych neměla sledovat House :D