Krásný den,
Včera se syn probudil s dost oteklým okem. Měl tam i na řadách trochu hnisu, jakoby prostě slepené ospalky. Čekali jsme co bude, ale během dne otok zmizel, nicméně trochu hnisu ve velikosti malé ospalky se během dne jeste tak 3x objevilo. Oko není začervenalé, nebolí ho, neslzí (zatím). V noci měl horečku, kterou jsme srazili sirupy. Z horečky se vyzvracel a dobrý. Moc teda nespal, oko měl zase trochu oteklé s trochou hnisu. Ráno byl úplně jako vyměněný. Otok byl pryč, horečka taky a nepoznala bych, že den predtím něco měl. Nicméně jsme raději jeli k lékářce a ta sama nevěděla co se s ním děje. Řekla, že má hnisavý zánět spojivek (oko bez zacervenani, otoku a jakychkoliv dalších příznaků). Ale že víc se uvidí s odstupem dnů. Teď po odpoledním spánku se malý probudil, zase úplně přejetý, to vesele dítě už je zase pryč. Očičko je sice malinko otekle, ale tak, ze si toho všimnu jen já. Máme atb kapky do oči, nic víc.
Podotýkám, že jsem je v pondělí nechala u moji mamky a přijeli dost poštípání od komárů a ovád ze zahrady. Tak mě napadlo, zda nemůže mít takovou reakci po píchnutí do oblasti oka.
Máte prosím někdo zkusenost ?
Děkuji 🥺😊.