Už delší dobu mám problém s otokem krku uvnitř. A jsem z toho dost zoufalá. Teď mám třeba oteklou jen jednu stranu, doktorka mi dala ba tři dny prednison,občas se mi i hůř dýchá. Byla jsem i na imunologickém vyšetření to nic moc neukázalo. Řekla bych, že ani doktoři si moc neví rady. Neměl někdo něco podného? Občas mám tlak v krku, pocit překážky,všechna vyšetření mám také za sebou 😔 a nic
Ahoj přesně tohle jsem měla já před rokem, byla jsem u zubaře jestli to není od zubu, nic.. byla jsem na krčním, taky nic, poslali mě na neurologii, tam mi dal prášky na hlavu že to mám v hlavě 👿, obvodní lékařka taky nic nezjistila, všechny testy v pořádku. . Už jsem si připadala jako blázen. . Po nějaký době se mi zablokovali žebra, tak jsem chodila na rehabilitace a tam jsem se zmínila i o tím krku tak to bylo všechno od zad. .ty svaly nějak skřípou nervy a to tam dělá tyhle potíže.. dala jsem to z práce. . Ukázala mně cvičení a opravdu mi to pomohlo. . Dneska když se mi to vrátí, začnu cvičit a je hned po tím. . Ale je fakt že půl roku jsem lítal po doktorech a nikdo z nich nic.
Kamaradce takhle prisli na reflux zaludku a ma na to spec.prasky,ze by se mohla udusit,od te doby ok
Můj manžel to měl taky a důvod byla alergie na hořčice, která je mimochodem nacpana všude možně, teď si dává pozor na složení potravin a je klid.
Dobrý den, nevim, zda to mohu srovnávat s vašim problémem..u mě to trvalo víc jak 14 dni. Najednou pocit překážky v krku. U dr nic nezjistili. V práci jsem si koupila strepfen(mírní otok krku) a aescin( také proti otokum). Bohužel ani jedno nezabralo. Byla jsem zoufalá,protože jsem měla strach,ze se snad udusim. Delaly mi dobre obklady-studeny namoceny kapesník,na to igelit a na to zavázat šátek,ale po sundani se vždy ten nepříjemný pocit v hrdle vrátil. Poté to tedy samo odeznelo. Docetla jsem se,ze to muže souviset s krční páteří,vyměnila jsem klasicky polštář za zdravotní a oprsvdu to odeznelo..