Ahoj holky, tak minulou neděli jsem zjistila, že můj 14-ti měsíční chlapeček má oteklý prostředníček na levé ručičce. Čekali jsem do středy , že otok zmizí, ale nezmizel, volala jsem lékařce na její radu jsme dávali a mazali fenistilem, s tím pokud do pátku nebude změna máme přijít prstík ukázat. V pátek žádná změna i po té co jsem zkusila mazat černou mastí, nebyla, tak jsem jela k lékařce. Ta vznesla podezření na revma. Holky pokud do dalšího pátku otok nezmizí máme přijít na odběry - budou dělat testy na revma. Mám strach vždyť má roček!!! 16.10. má být očkovaný poslední dávkou hexavakcíny, když lékařka řekla , že to může být revma, tak já na to reagovala, no tak to jej nemůžu nechat přece očkovat???? Ona mi odpověděla, že ho musím nechat přeočkovat!!! Holky, já vám nevím, ale pokud jeho tělíčko bojuje s revma, což je oslabený imunitní systém, tak jej přece NESMÍM nechat očkovat a to další měsíc ještě prevenar!! Co mám dělat???? Třeba to revma nebude, ale co jiného to může být?? Máte někdo PROSÍM ZKUŠENOST podobného problému??? Prosím o radu, děkuji.
Určitě neočkuj, já si vždy volám do Očkovacího centra v HK 495 834 215, pokud mám pochybnosti. Určitě bych počkala, co se z toho vyvine. Držím pěsti.