Oteklé oko. Co to může být?

snehulka19
15. bře 2024

Prosím vás, syn má opuchle oko /pod okem během 3 dní, nevím z coho to može mít, momentálně je u svojho otca na SK tak nemám možnost ho niekam zobrat k dr je 700km daleko, co by mohlo pomoct z lékárně? Rady, tipy, zatím kým dojede domu, přiložím foto, ked sa mi podaří 😁děkuji všem za odpovede. Hezký den.

1pomnenka
15. bře 2024

Klidně jen obyčejný zánět spojivek a tím, že ho oko svědí a mne si ho, tak mu ta citlivá kůže pod okem takhle zčervenala. Ale může mít na spodním víčku vlčí zrno, těžko říct, fotka je rozmazaná.

krisstina93
15. bře 2024

Zánět spojivek, alergie. Otec ho nemůže vzít k doktoru tam?

marge_s
15. bře 2024

@snehulka19 no tak to asi ho bude muset vzit k doktorovi 🤷🏾‍♂️ co jako z lekarmy 🤷🏾‍♂️
Muze byt cokoliv - od monokla po otok od dutim, zadna prd.l.

kakba
15. bře 2024

Mladsi na toto trpi, vzdy z toho jecne zrno.

petramana
15. bře 2024

a ja to mela takhle kdysi a byl to zanet slzneho vacku, dostala jsem ATB

zmrzlinka
15. bře 2024

A proč ho otec nevezme k lékaři?Na Slovensku jsou taky doktoři.

mourovatakocka
15. bře 2024

Pohotovost, netřeba jezdit daleko k vlastnímu lékaři, ale doktor by ho vidět měl.

hasara33
15. bře 2024

@snehulka19 mému bráchovi, když byl malý, se takto projevil zánět slzovodů - oko nateklo bez předchozího podráždění, např. nějakým cizím tělesem. Dětská doktorka to tehdy zanedbala s tím, že to má jen podrážděné z větru až brácha musel na operaci slzných kanálků, takže já bych s tím rozhodně šla k dr. hned jakmile to půjde.

petramana
15. bře 2024

@hasara33 taky jsem psala ze by to mohl byt ten zanet slzneho vacku - to je asi podobne... dostala jsem atb

snehulka19
autor
15. bře 2024

@krisstina93 mohol by, keby sa mu chcelo... Viditelně ho to otravuje zato sa to snažím poriesit já. 😒