Prosím vás, syn má opuchle oko /pod okem během 3 dní, nevím z coho to može mít, momentálně je u svojho otca na SK tak nemám možnost ho niekam zobrat k dr je 700km daleko, co by mohlo pomoct z lékárně? Rady, tipy, zatím kým dojede domu, přiložím foto, ked sa mi podaří 😁děkuji všem za odpovede. Hezký den.
Zánět spojivek, alergie. Otec ho nemůže vzít k doktoru tam?
@snehulka19 no tak to asi ho bude muset vzit k doktorovi 🤷🏾♂️ co jako z lekarmy 🤷🏾♂️
Muze byt cokoliv - od monokla po otok od dutim, zadna prd.l.
Mladsi na toto trpi, vzdy z toho jecne zrno.
a ja to mela takhle kdysi a byl to zanet slzneho vacku, dostala jsem ATB
A proč ho otec nevezme k lékaři?Na Slovensku jsou taky doktoři.
Pohotovost, netřeba jezdit daleko k vlastnímu lékaři, ale doktor by ho vidět měl.
@snehulka19 mému bráchovi, když byl malý, se takto projevil zánět slzovodů - oko nateklo bez předchozího podráždění, např. nějakým cizím tělesem. Dětská doktorka to tehdy zanedbala s tím, že to má jen podrážděné z větru až brácha musel na operaci slzných kanálků, takže já bych s tím rozhodně šla k dr. hned jakmile to půjde.
@krisstina93 mohol by, keby sa mu chcelo... Viditelně ho to otravuje zato sa to snažím poriesit já. 😒
Klidně jen obyčejný zánět spojivek a tím, že ho oko svědí a mne si ho, tak mu ta citlivá kůže pod okem takhle zčervenala. Ale může mít na spodním víčku vlčí zrno, těžko říct, fotka je rozmazaná.