Oteklá oční víčka v noci

jika17
3. únor 2018

Ahoj maminky. Prosim o rady a zkusenosti. Malymu je pul roku a poslednich par noci se vzbudi a ma otekla horni vicka oci. Nejhorsi je to kolem 3 v noci. Rano se probudi a vse je v pohode, i kdyz spinka pres den, tak se nic neni videt. Pouze takhle v noci. Malej je kolejny, pouze na noc dostava trochu UM a zbytek kojim, UM ale ma stejne uz temer mesic.

kladpol
3. únor 2018

@jika17 A nemá v postýlce něco co by mu mohlo vyvolat nějakou alergickou reakci? třeba nějakou hračku, co by se mu mohla dostat k očím? Nezměnila jsi třeba prací prášek? A co příkrmy začali jste už dávat?

mandala
3. únor 2018

Taky mě napadla alergie... Dcera na ty oči taky trpí, ale ta je má teda opuchlé ještě ráno, když vstane - je alerg. na roztoče. Nemá malý třeba péřovou peřinku ?

pavca1982
3. únor 2018

Spíš bych to viděla na alergii na kravskou bílkovinu a spojitost s večerní dávkou Um.

jika17
autor
3. únor 2018

Casove mi to jako alergie ani na UM a ani na jine prikrmy neodpovida. Davam uz temer mesic a ta ocicka jsou otazkou par dnu. Dr. jsem to rilala, kdyz jsme byli na kontrole, ale nedala tomu nijak nijak velky vyznam. Budu muset zajit znovu, protoze opravdu nevim, z ceho by to mohlo byt. Spali jsme u babicky, tam je jina postylka, perinka a mel to taky.

vega5
3. únor 2018

@jika17 Alergie?.. nebo suchá teplá vydýchaná místnost?.. Vlhké ručníky na topení...

sarabi86
3. únor 2018

Problem muzou byt i ledviny... u toho take otekai ocni vicka, i kdyz je zvlastni ze pouze v noci. Ma oci i zarudle? Spojivku, vicko ze spod? Mne si ocka, ze ho svedi? Pokud detska lekarka na to nereagovala obesla bych ji a maleho objednala na ocni. Neni potreba doporuceni.