Máte někdo zkušenost? Kde zákrok dělali? A jak byla čekací doba? Malej má 4 začínající kazy, ale ošetřit ho “normálně” nejde, předvádí úplnou histerii…
V červnu jsem podstoupila s tříletou dcerou opravu zoubků, počítala jsem s celkovou anestézií a nakonec stačila hluboká analgosedace. Byly jsme na soukromé klinice Dentmedico v Praze Karlíně. Termín zákroku jsme dostaly cca měsíc od první konzultace.
My chodime sem, soukroma, na celkovou. www.drstuchlik.cz ,- zakrok do mesice, prijdete a pul hodky po CA s poucenim domu. Jen cca 30-50tis
My byli se 4letym v Benešově,cekali jsme cca měsíc. V Karlíně byla moje kamarádka s dcerou, čekaly asi taky měsíc. V Praze celkem vygooglujes. Videla jsem pak neco na Smichove,ve Zbraslavi.
U nás dá zubař vypít nějaký roztok, jméno už si nepamatuji, stálo to 600, zuby opraví. Dítě si nic nepamatuje.
Ségra půjde s holkou (9 let) na ošetření čtyř zubů, jdou někde v Brně. Objednali je na červen 2025 a prý to bude mít na pojišťovnu.
@sinorina slo by zjistit kde?
Ano, je to stomatologická klinika FN u Sv.Anny v Brně. Ale čekací doba na zákrok je dlouhá. Na konzultace berou brzo.
@sinorina tam je to až od 6 jsem vycetla, ale díky
Aha, nepíšete nikde věk. Také jsem měla se synem problém, pomohl nám lék od dětského doktora. Bylo to něco na uklidnění. Dala jsem mu tabletku asi půl hodiny před zákrokem. Sice plakal, ale nechal se ošetřit a nic moc si nepamatoval. Pak teda doma na chvíli usnul.
Zkuste se poradit s dětským doktorem
Já se tady píchnu, i když teda my doufáme, že se zadaří přirozenou cestou.