ORL - Kladenská nemocnice. Někdo zkušenost s klasickým způsobem odstranění nosní mandle?

mikeska2020
16. únor 2024

Ahoj má někdo zkušenosti s vyndáním nosní mandle v Kladenské oblastní nemocnici u dětí ? Ať už dobrou nebo špatnou. Jde mi o klasický způsob, ne o plazmu. Díky

lusia11
17. únor 2024

@mikeska2020 ,zkušenost z ORL v nemocnici nemám ,Dr .Čuba (ordinaci má na Kladně)nám odstraňoval mandlí ve Slaným v nemocnici a bylo to v pohodě

mirilis
17. únor 2024

Já byla a dcerou na odstranění nosní mandle loni v únoru. Tady na Kladně. Došly jsme tam na půl sedmou ráno, tam nás pak čekalo dost. Pokoj byl myslím po osmi postelí. Dovedli nás tam. Pak s námi postupně sepisovali příjem. Je to na dlouho. Děti se nudí i když tam jsou hráčky, knížky. My jsme měli tu smůlu, že dcera byla nejstarší (8 let) tak jsme šly na řadu jako poslední. Byla hladová, chtěla pít a nic nesměla. Já byla taky nevybavena o hladu a zizni. A ale stejně bych před ní nejedla a nepila abych ji netrápila. Jak říkali, že ve dvě se půjde domů. Tak teprve kolem jedné jsme šli na zákrok, ten trval cca půl hoďky. Pak jsem s ní ležela dvě hodiny na pooperačním. Pak nás převezli zpět na pokoj a tam jsme byly cca do pěti, než se dceři udělalo lépe, aby jsme mohli domu. Měli jsme štěstí na personal. Byli tam moc příjemní a všechno vysvětlili. Pomohli.