Opruzeniny 3týdenní holčičky, co pomáhá?

moniquegr
10. bře 2014

holky moje 3tydenni holčička ma docela velke opruzeniny co pomaha? mam moznost mit ondrejovku pomaha?dik za rady

lv
10. bře 2014

Někomu jo, jinému sudocreme, rybilka, bepanhen, imazol..chce to zkoušet a těžko říct co sedne

petrajurinova
10. bře 2014

@moniquegr vyzkoušej a uvidíš, každému miminku vyhovuje něco jiného. Synovi zabírala v podstatě jedině ondřejova mast, dceři to zase opruzeniny zhoršovalo a používali jsme bepanthen a kalciovou mast - ty jí vyhovovaly.

moniquegr
autor
10. bře 2014

ja prave zkousela sudokrem rybilku a jeste cosik a ted to ma jak rak rudy 🙂

gwennie
10. bře 2014

Já mám tuhle zkusenost - dokud to bylo jen trochu zarudlé, pomohl bepanthen a sudocream. V momente, kdy uz to bylo drsnejsi - i treba takove pupinky apod, pak uz pomahl jen imazol - ma v sobe nejake antibiotikum nebo neco podobneho...

lucka662006
10. bře 2014

imazol, trvalo tak 4 dny, než se to zlepšilo

renca_hanych
10. bře 2014

@moniquegr udělejte si silný výluh z černého čaje a místa postižená opruzeninou jím často potírejte, omývejte, prdelku hodně větrejte, a nepoužívejte vlhčené ubrousky, umývejte jen obyčejnou vodou, ten černý čaj je fakt zázrak a k tomu je to stoprocentně přírodní 😉 hodně štěstí 😉

moniquegr
autor
18. bře 2014

dr. predepsala imazol caj nepomohl :( tak uvidime 😒

aurrorra
25. bře 2014

zkuste vyměnit plenky -> dcerka po návratu z porodnice, kde používala plenky Panda, začala být opruzená vyzkoušeli jsme během 2 týdnů asi 6 typů mastiček a poté mě napadlo, že by to mohlo být plenkou... Po návratu domů jsem dávala pampersky, kvůli kterým se oprudila! lékarnice říkala že tam přidávají chlor a ten může dráždit citlivé děti - opět jsem si koupila Pandy a opruzení je pryč 😉

drakenn
25. bře 2014

Měsíčková mast

paulia
25. bře 2014

Weleda-krém na opruzeniny,pro mě a nejen mě,to byla vždy jistota 🙂 Jinak každé mimi samozřejmě reaguje jinak,někomu stačí i Rybilka,u nás bez odezvy,Weledu mám odzkoušenou,i když je dražší,vydrží veeelmi dlouho a komu jsem poradila,jen chválil 😉

lenkalenulka
25. bře 2014

Infadolan, imazol, nekdy pomuze sudocream pokud to jakoby mokva..

38blondie
27. zář 2014

pythiol mast smrdi jako černá mast ale zabira okamžitě pak jako prevenci používám sudocream.Pythiol je když už je to pořádně opruzený nepoužívam ho pořád.