Ahoj, mám dotaz ohledně operace tříselné kýly. Za dva týdny to čeká 3měsíčního syna v Českých Budějovicích. Chtěla jsem se zeptat, jestli jste tuto operaci v nemocnici v ČB někdo v nedávné době neabsolvoval? Jak vše probíhá od nástupu k propuštění? Jak je to s kojením - kdy se smí naposledy před operací a kdy po probuzení? Jak to dítě zvládlo? Budu ráda za jakékoli informace. Moc děkuji
@lucckaaaa ahoj. Ano, máme to za sebou. Bylo to v pohodě, kojit jsem mohla naposledy ve 4 a v 8 na to šel. Mohla jsem si ho nést až před sál, potom jsem šla zpět na pokoj. Asi za 45 minut mi přišla sestřička říct, že to má za sebou a vše je v pořádku. Pak byl na dospavacim pokoji, tam jsem mohla být s ním. Po probrání z narkózy brečel, dostal ještě něco na spaní do zadečku a spinkal. Celou dobu jsem ho chovala. Asi po 2 hodinách jsme mohli na pokoj a mohla jsem ho nakojit. Byl ale naštvaný a asi mu nebylo ještě dobře, tak moc nechtěl. Potom si ještě zdrimnul a po probuzení se už hezky napapal a vykakal a bylo mu dobře, pořád se na mě smál 🙂. Další den ráno přišla vizita, prý vše v pořádku, tak jsem se zeptala, jestli už nemůžeme domu, tak prý ano. Jizva se mu krásné zahojila, mohl dělat vše, ležet na bříšku atd. Opravdu o tom pak už ani nevěděl. Celkově se opravdu není čeho bát, ale vím, jak ti asi je, není to nic příjemného, ale jsou i mnohem horší věci. 🙂 nad jsem tě alespoň trochu uklidnila. Pokud se chceš ještě na něco zeptat, tak dej vědět. Měj se a držím palce 🙂
Ahoj, jsme objednání na operaci triselné kýly do ČB se 4 letym, dnes mi sestra při objednání na recepci rekla ze neexistuje abych s malym tam spala že v suterénu je ubytovna. Je to možné? Je na me fixovany, v noci spíme spolu
Dnes sem byla se 3.mesicnim synem na predprijmu. Sestřička mi také řekla že budu spát v suterénu ale ma otázka znela jak ho budu kojit když budu spát v suterénu. Nakonec jí doktorka opravila že sním budu mít samostatny pokoj protože je malý. Vše je o domluvě a o te kapacitě luzek na oddělení
@katkaka77 podle všeho nemají kapacity momentálně a teď nevím v kterém radu nemocnice jsem cetla,ze je zákaz spaní na zemi a s dotetemv jeho posteli.
Kdybych nebyla těhotná tak to neřeším a noc na židli zvládnu, ale jsem ve 30tt a představa ze cely den jen sedím u nej a nemůžu se natáhnout je hrozná a zítra jdu volat do jiných nemocnic zda je možnost u nich nebo ne
@bartkat dobry den, dneska byla dcera na prijmu a tam mi take rekli ze tam sni nemuzu byt pres noc jsou ji 4 roky.A kdyz jsem jim rekla ze si najdem jinou nemocici ktera to umoznuje a nema v tom problem.Tak mi sestricka zacala nadavat co ma delat ze ji chyby 7 sester a co ja vim jeste.A kdyz neco mala bude potrebovat ze mi v noci zavolaji a at tam prijdu.Jednu noc se da vydrzet na zidly u dcery postele.Kdybych to vedela vovila bych jinou nemocnici.
Ahoj,našla jsem tvůj příspěvek. Uz to určitě máte za sebou,pohla bych poprosit jak to probíhalo ? Nas to bude taky čekat 🤔děkuji