Ahoj,Máte někdo za sebou operaci v Dětská fakultní nemocnice Brno?Potrebovala bych vědět jak to tam chodí .Synovy je 6 a já už nesmím spát s ním v pokoji.Mám zamluveny pokoj na ubytovně jsme z Jihlavy a myslím ze je fakt malej aby tam byl sám.Zajímá mě jak to tam děti zvládají nebo jaké jsou sestry atd.Jestli jste tam někdo byl tak napište prosím jestli jste byli s prckem nebo byl sam
Ty tam s ním být můžeš 🙂 jen si to sama zaplatíš, a to je tedy jedno zda platíš ubytování mimo nebo v nemocnici. A ano, mě přijde také malý. Já bych tak se svým synem byla.
@cuuza koupila jsem si pro tuto příležitost samonafukovaci karimatku.Nechci tam ale dělat zbytečně haló budou tam na pokoji i jiné děti asi bych měla Fandovi víc věřit že tu noc beze mě zvládne kdyby ne tak si ustelu vedle jeho postele.Uvidíme třeba tam nebudu jediná s karimatkou…zase nechci být v pokoji s dětmi jediná maminka aby to ostatním nebylo lito
Každé dítě je jiné, některé to zvládá a ani přítomnost maminky nevyžaduje, jiné bude nejisté, bude se bát, špatně spát, bude se mu stýskat, což se na rekonvalescenci určitě dobře nepodepíše. Já znám své děti a samotné bych je nenechala, i kdyby jim bylo třeba 15 a o mou přítomnost by stáli. Kdy už konečně i zdravotníci pochopí, že rodiče na pokoji s dětmi nejsou obtížný hmyz, ale super pomoc i pro personál - podají dítěti lék, změří teplotu místo sestry, pomůžou s jídlem, zabaví děti třeba jak už tu padlo tím čtením pohádek.
@trolik v Brně na očním oddělení jsme s dcerou byla ohledně operace katarakty a maminky docházely večer po usnutí prcka a přicházely ráno na 7h. Je to menší oddělení a nemají volné postele pro maminky. Neviděla jsem, že by nějaký prcek za tu dobu co jsem tam byla měl nějaký problém (byli jsme tam 14dní + další 3dny na vyndání stehů). Moje dcera je ještě malá a operace katarakty je náročnější, takže jsem s ní byla na pokoji těch prvních 14 dní a ty 3 dny mi na noc sestřičky daly přistýlku. A shodou okolností jsem taky z Jihlavy. 🙂 Operace šilhání a poté cvičení nás ještě čeká. Více info se dozvíme na kontrole v prosinci.
Malej má právo na nonstop přítomnost zákonného zástupce, jenom od šesti let už lůžko neproplácí pojišťovna. Takže klidně můžeš strávit noc u nej třeba na židli.