Dobré dopoledne mam tu někoho kdo je po operaci slepaku a má srusty? Dnes jsem přišla od doktora mám hrozné bolesti tak jsem objednaná na sál koncem příštího týdne nevíte jak dlouho budu v nemocnici? 8.11 mam nástup tak jen abych věděla myslíte že budu už v sobotu doma?
@vanesskavan pokud jdete 8.12 tak bych počítala až v pondělí cca
Mě operovali rozsáhlé srůsty v únoru 2020. Při té příležitosti mi vzali slepák, protože ho ty srůsty doslova škrtily. Domů jsem šla pátý den. Jinak jsem si nechala aplikovat nějaký gel do břicha který zamezuje tvorbě srůstů a bylo to s efektem.
Po třetí sekci jsem si ho nechala dát znova.
@vianem mohu se zeptat co je to za gel prosím
Byla jsem v 19, rozsáhlé srusty po celém břiše. Byla jsem v nemocnici týden.
@vanesskavan je to gel který může a nemusi zabránit srustum je to buď a nebo není to záruka stojí do 3500kc
@vanesskavan Já jsem byla na jaře, měla jsem srůsty přirostlý vaječník i střevo, vše uvolnili už bohužel jen částečně. V nemocnici jsem byla asi 4 dny. Gel jsem si nechala taky dát, cena je kolem těch 3500kč a jmenoval se roztok Adept. Doporučil mi ho sám primář v neomcnici.
Taky to mám za sebou, taky mi aplikovali ten gel. Byla jsem v nemocnici asi čtyři dny.
Místo šití na ty tři dírky dali tkanove lepidlo. Kdybych věděla, budu je prosit, aby mi to zasili. Doteď, po 9 letech mě to občas svědí a pak mi to v důsledku škrábání jakoby nateče.
@vanesskavan hyalobarier myslím
Já byla na odstranění myomu i srustu loni. Nástup ve čtvrtek a pustili mě v neděli.