Dobrý den, má někdo za poslední rok zkušenosti s odstraněním nosních mandlí ve fakultce v Hk? Za měsíc máme naplanovaný zákrok s 4letým synem a mám z toho celkem strach. Je mi jasné, že před zákrokem dávají i nějaký oblbovák ale syn mi prášek nespolkne.
Uvítám nějaké zkušenosti, rady a tipy.
(Pyžamo vlastní nebo dají? Popřípadě pití a další věci sebou?)
Byla jsem se synem před 14 dny.Před operaci dostal oblbovak v podobě sirupu.Pyžamo měl vlastní jen na operaci měl to jejich erární.Doporučuju jídlo pro tebe.Poslední jídlo je v 17h,pro dítě bych sbalila i nějakou svačinku.Syn dostal jako svačinu suchý rohlík🙄Pití jsem měla pro sebe svoje.Pro dítě tam je čaj slazeny nebo heřmánkový.
Ne, nešla bych na zbytečnou oepraci s dítětem. Napiš do zprávy, co všechno jste zkoušeli, mám s něčím fakt skvělou zkušenost. To, že doktor řekne, že se s tím nic jinýho dělat nedá, neznamená, že je to pravda.
Nevím jak to je přímo na ORL , myslím si ,že to bude podobné. Ale se synem jsme byli před třemi měsíci ve FNHK na ortopedii na operaci. Na zklidnění mu dali takové kapičky , pyzamko před operací měl svoje v den operace mu dali erární. Pokud pijete něco jiného než čaj ( můžete si vybrat sladký nebo hořky) tak určitě si vem sebou i pití. My jsme zvyklí na vodu tak jsem sebou mela normálně balenou vodu. Jinak jídlo pro tebe jestli tam budeš s nim tak dostaneš ráno snídani, obed a pak cca v 17:00 večeři.