ahojte
Neviete mi poradit je možné byť s dieťaťom po operacii mozgu na are?? V detskej fakultnej nemocnici v Brne
@dipg https://www.aperio.cz/clanky/dite-v-nemocnici-a...
Tady to píšou dobře
A jinak přeji hlavně hodně zdraví a štěstí!
@dipg urcite budou tvrdit, ze to nejde kvuli milionu moznych duvodu, nebo proto, ze dite spi a tak rodice nepotrebuje, ze rodic zavazi, prekazi. Dite ma pravo mit u sebe rodice nonstop. Takze pokud bude chtit byt tatinek s malym i na ARU, bude zrejme muset bojovat. Vetsinou byva problem v noci, protoze se nepocita s pritomnosto rodice.Ale treba narazi na fajn lidi a bude to ok. Drzim pesti
Na fb skupina podporte me v osvete.. petra pomuze, poradi..
@dipg my jsme na aro mohli jen v urcite hodiny. Aro je opravdu misto, kde se rozhoduje o zivote a ne vzdy je vhodne tam byt. Peci tam na 100%:dostane vybornou, jedna sestra ma na starosti max 2 pacienty. Hlavne pacient ani nemusi byt dle aktualniho zdrav.stavu vzhuru.My chodili do FN Vinohrady dlouhych 24 dni a nikdy,by me nenapadlo se ohanet jakymkoliv pravem. Vzdy nam bylo umozneno tam byt, max 2 lidi najednou a po urcitou dobu. Pro pacienta je to tez vycerpavajici, kdyz je v takove kondici a bdelem stavu. Jakmile se stav zlepsi bude prelozen na JIP nebo pokoj. To nase zkusenost. Drzim palce
@dipg pred 4 lety byl syn v DN v Brne na operaci oka. Byl male 3 mesicni miminko. Mohla jsem jen do predsali, dal ne. Ale mozna to bylo fajn, ze jsem nevidela, jak do nej napojuji ruzne hadicky a tak. Uz tak to pro me jako maminku bylo narocne. Po operaci byl prevezeny na JIP. Za nim jsem mohla hned, jakmile ho tam prevezli. Sedela jsem tehdy u nej nekolik hodin, kdy dospaval. Vsichni byli hrozne mili a vstricni. Drzim pesti, at vse dobre dopadne!!! A tobe hodne sil ❤️
@dipg a nezkoušela jsi se ptát přímo v nemocnici? Zdá tam může být manžel i na ARU? Já si teda myslím, že to po celou dobu nedovolí, jen na určitou chvíli, ale je to jen můj názor a raději bych se informovala přímo na místě. Jinak přeji hodně štěstí a hlavně ať vše dobře dopadne a malý je v pořádku ❤️❤️❤️🍀🍀🍀
@lusiana777 Ďakujeme krasne
Ano zajtra manžel sa opyta priamo lekara ktory nas ma pod palcom ze co on nato povie
@dipg Myslím, že by to teď ze zákona mělo být, že rodič může být při pobytu v nemocnici se svým dítětem. Ale nechci kecat:/