Opar u tříleté. Máte zkušenost?

klokanka31
21. čer 2023

Dneska se naší malé na pusince objevil opar. Nemáte někdo zkušenost? Na internetu jsem četla i katastrofický scénáře a bojím se 🥺

kristyn86
21. čer 2023

Neboj,doporucuji koupit Herpesin mast a davat pozor,aby si to neskrabala a neroznesla vic. Cim driv se zacne mazat,tim lip.

odula
21. čer 2023

@klokanka31 nase dcera taky trpí na opary od malicka. Kdyz byla prtava, davala jsem ji na to oparovou naplast, aby si virus nezanesla prstikama do oci. Mazat nejakou tou mastickou, dodat vitaminy ( b,c). Neboj, to bude dobrý 🙂

squezy
21. čer 2023

@klokanka31 to mi rekni, z čeho máš takový strach???

palja
21. čer 2023

@klokanka31 herpesin nebo zovirax mast. Kdyby to měla nějak moc, tak jít k dr pro herpesin tablety. Ta komplikace, ze které máš strach je vzácná. Taky jsem měla strach, když měla dcera v 6 měsících opar na rtu, stačila ta mast a za 2 dny to měla pryč.

klokanka31
autor
21. čer 2023

@squezy Já mám strach u všeho co kdy malé je 😟 U těch oparů jsem četla že může mít dítě i horečky a zánět dásní i celé pusinky, takže akorát mám zas psycho 😣

klokanka31
autor
21. čer 2023

@kristyn86
@odula
@palja Volali jsme radši k dětskýmu, tak nám pošle recept na dvě mastičky, tak snad to bude brzo dobrý 🙂

t1j
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
landylu
21. čer 2023

výborný na opar je tento balzám od ENERGY -Droserin balm - já ho používám večer v posteli jako prevenci a opar jsem neměla jak dlouho....mrkni...lze použít i na malé ranky, poštípání apod...

barulina
21. čer 2023

@klokanka31 tak zánět v puse s afty je stomatitida, opar, je vir Herpes, doplnvitaminy ale počítej s tím, že už ho může mít opakovane