Dneska se naší malé na pusince objevil opar. Nemáte někdo zkušenost? Na internetu jsem četla i katastrofický scénáře a bojím se 🥺
@klokanka31 nase dcera taky trpí na opary od malicka. Kdyz byla prtava, davala jsem ji na to oparovou naplast, aby si virus nezanesla prstikama do oci. Mazat nejakou tou mastickou, dodat vitaminy ( b,c). Neboj, to bude dobrý 🙂
@klokanka31 to mi rekni, z čeho máš takový strach???
@klokanka31 herpesin nebo zovirax mast. Kdyby to měla nějak moc, tak jít k dr pro herpesin tablety. Ta komplikace, ze které máš strach je vzácná. Taky jsem měla strach, když měla dcera v 6 měsících opar na rtu, stačila ta mast a za 2 dny to měla pryč.
@squezy Já mám strach u všeho co kdy malé je 😟 U těch oparů jsem četla že může mít dítě i horečky a zánět dásní i celé pusinky, takže akorát mám zas psycho 😣
výborný na opar je tento balzám od ENERGY -Droserin balm - já ho používám večer v posteli jako prevenci a opar jsem neměla jak dlouho....mrkni...lze použít i na malé ranky, poštípání apod...
@klokanka31 tak zánět v puse s afty je stomatitida, opar, je vir Herpes, doplnvitaminy ale počítej s tím, že už ho může mít opakovane
Neboj,doporucuji koupit Herpesin mast a davat pozor,aby si to neskrabala a neroznesla vic. Cim driv se zacne mazat,tim lip.