Když synovi byl rok a půl já měla angínu a on měl aftózní stomatitis. Naše zubařka říkala že tuto nemoc způsobuje vir co dělá opary. Od doby co syn chodí do školky tak převážně v zimních měsících mu vyskačou opary. V lékárně jsme dostali Herpes Care ale to jen mírně potlačuje projevy. Máte nějaký tip jak mohu synovi pomoci? Já opar nikdy neměla, určitě ale jsou nějaký podpůrný vitamíny, homeo...?
@morwisek Opary se delaji, kdyz je snizena imunita, coz je pres zimu bezne, jak je malo slunicka a ovoce. Zkusila bych mu davat treba imunoglukan nebo vitaminy na jeji posileni. Pak bych mazala kremem proti chladu nebo nejakou tycinkou na rty, aby se nevysusovaly. Ja na opary trpim a mam od 100% pure tycinku s lysinem, ktera mi pomaha a je prirodni. Jen trosku stipe, ale syn to zvlada.
@novamamina
@mamikry loni měl syn snížené železo byl na hranici anemie letos na testech byl zase a už dobrý. Ráno mu dávám pro klid v mé duši multivitamin pro děti. Vzala jsem zlatou střední cestu.
Opary se dají přeléčit i vnitřně. Dá se Herpesin v tabletách, ale u dětí se k tomu moc nepřistupuje. Trochu se divím, že mu vzhledem k té předešlé nemoci nedali, ale je to tak, že ten vir v Brně prostě zůstane a vždycky, když bude oslabený, tak mu vyskočí. Mám to tak celý život..🙂
@morwisek tak asi vitamín B bych dala. A pak mazat něčím. Nevím jestli je nějaké homeo na to.