Dobrý den všem. Nemohla jsem najít dostatek diskuzí na toto téma, tak bych to ráda otevřela. Mám 2,5 leté dítě a trpí častými teploty, vždy přes 38 stupňů. Trvá to vždy pouze dva dny maximálně, ale opravu se mu to stává tak co 2 až 4 týdny. Doktorka zatím neví co s tím, tak se ptám, zda někdo řešil podobný problém.
Díky moc za poznatky 🙂
@leymea Přes půl roku určitě. Vždy to bylo méně časté a tak jednou měsíčně, tak nás paní doktorka přeléčila na streptokoka, ale teď je to tady opět.
A co periodicke horecky? Sedelo by na to neco?
@veronikanemcova20 na streptokoka? Takze delala vyter?
@veronikanemcova20 co crp? Na periodicke horecky mi prijdou 2 dny moc kratky, ale je divny, ze se takhle opakuji.
@leymea cpr brali, ale bylo vše v pořádku. Po dnešní noci jsem se už naštvala a šla k doktorce, paní doktorka opět udělala stery z krku, chtěla moc a tentokrat mu brala 3 ampulky krve 🙈 když jsem říkala, že mi sirup na horečky zvrací, tak mi pouze řekla, že neví, jak mi poradit, takže paráda. Doufám, že na výsledcích něco bude, aby jsme se měli od čeho odpíchnout :(
@veronikanemcova20 Zdravím, může se jednat o nějaký zánět v těle. Syn loni také měl opakující se vysoké horečky max 2 dny a nic k tomu. Měl období, kdy ho bolela noha, mohl předělat zánět v kyčli.. také se mu zvětšila nosní mandle a musel na adenotomii, takže opět ložisko zánětu.. nemusí to mít vždy jasnou příčinu. Od té doby máme zatím klid 😉.. držím pěsti, věřím že bude vše v pořádku!!
@kakba to jsme si taky chvilku mysely, ale fakt to má maximálně 1 až 3 dny. Včera večer šel spát s 38,5 a dnes ráno u doktorky měl už jen 37. Netrápilo by mě, kdyby to bylo občas, ale tohle je jako začarovaný kruh. Zrovna 26.12. jsme 2 dny řešili to stejné, uběhlo par týdnu a opět. Už jsem bezradná
@veronikanemcova20 je dobre, ze mu brala krev. Pokud zvraci sirup tak jedine cipky no :-/
@leymea u nás není vůbec k dostání, prý výpadek 🙈 šílené, takže jedině zábaly. doufám, že se přijde na příčinu, abych do něj furt nemusela něco cpát
Jak dlouho uz to trva?