Najdu tu někoho kdo řešil/řeší u svého dítka opakované angíny? Co vám pomohlo? Malá má antibiotika co měsíc dva, přijde mi to šíleně moc 😓 Od prosince má teď už třetí.... Dnes jsme dostali i žádanku na ORL a alergo.
@veroniquecz Holka měla v prosinci angínu a před 3 týdny virózu s ošklivým kašlem, takže zase antibiotika. Nejhorší je, že od čtvrtka byla dobrá a dnes zase kašel a rýma.😵 A to nebyla ve školce. O víkendu jen na pul hodiny venku. Asi mě už klepne!
My jsme odpichali 10 penicilinu a 3 Lentociliny ( Pendepon) a je už od ledna klid.ORL jsme absolvovali a mandle zatím vyndavat nebudeme.Alergo na čeká.Ted stříkáme Sterimar na infekční rýmu a zatím drží.Tak uvidíme co bude dál .
Absolvovala jsem to jako dítě. Celou první a druhou třídu doma s angínama, penicilinu kotel a nic. Nakonec pomohlo až vyndání mandlí. A byl opravdu spoustu let klid. Bohužel pak to na mě zase skočilo v pubertě. 3 za sebou. Pendepon a zase klid. No a v dospělosti (asi 25let )jsem dostala angínu takovou, že mi museli vyndat kvůli abscesům v celém krku i krční mandle. No a od té doby nic. Jen jsem měla zánět pohrudnice :D pro změnu... protože ty krční mandle jsou filtr a teď mi chybí. Toť osobní zkušenost.
Ja anginy hodne casto drive. Po vynechani vajec a mleka kliiiidek 🙂 muze se tak projevit intolerance, jako u me.
@veroniquecz Doporučuju zkusit se na problém podívat i z hlediska psychosomatiky a pokud nepomůže klasická léčba, zkusit homeopatii, TČM či celostní medicínu.
Já u dcery řešila opakované záněty dutin, pořád červený krk, antibiotika a nakonec musela ven nosní mandle. Bylo nám řečeno, že kdyby měla angíny, musí ven i krční mandle. Od té doby má klid. Určitě co nejdříve na ORL, pokud jste z Prahy, doporučuji Fortmedicu, super doktoři, hodně pečliví.