Naše dcera 2 týdny zpátky omarodila, nejspíš viróza/nachlazení. Měla dva dny teplotu, rýmu, pokašlávala. Bez problémů je až od tohoto pondělí. Dneska mi sem švagrová dala její dceru, a ta pokašlává, na hlase je znát že je zahleněná, asi bude mít i ucpaný nos. Myslíte že to od ní může moje dcera chytit nebo teď bude mít imunitu když sama byla nemocná?
@palja 🤦♀️ Já právě taky naší dceru měla doma, nikam jsme ji netahali, aby měla rekonvalescenci. A ta švagrová mi sem hodí nemocný dítě 🤦♀️
Já právě taky nemám ráda, když švagrová dotáhne nemocné děti a jedna kašle, ona řekne to je jen alergie a druhá má zase věčně zelený sopel. Za pár dní holky taky začnou pokašlávat a mít sopel, to je léčba nejmíň na 14 dní. Takže se vždycky ptám, jestli jsou holky zdravé a jí to hrozně rozčiluje 😄🤦♀️
Však uvidíš, třeba to nechytne.
Já myslím, že může. Když to vezmu podle svých dětí, tak týden až 14 dní po nemoci mají vždycky sníženou imunitu a potřebují delší rekonvalescenci, proto je nenechávám i doma ze školky déle.
Ale každé dítě je jiné a jinak odolné. Moje holky by to určitě chytly, při nejmenším aspoň tu rýmu.