Dobry den,
Chtela bych vas poprosit o nazor. Ted vecer jsem merila dcerce (6 mesicu) teplotu na cele bezdotykovym teplomerem Thermoval baby a dcerka sebou hnula a na chvilku ji to zasvitilo do ocicka. Myslite, ze ji to mohlo nejak ublizit? Byla to treba 1-2 vteriny 😔 Dekuju
@barcamoravcova jee moc dekuju za odpoved. Ja jsem cela nervozni a vydesena a tohle me uklidnilo. Taky si rikam, ze se to muze hodne snadno stat, ze se detatko pohne, tak snad se s tim pocita. Nikdy bych si neodpustila, kdybych ji tim poskodila zrak 😢
Já mám za to, že ten teploměr jen snímá teplotu z teplotního záření (které každé těleso, tedy i dítě) vyzařuje. Není to žádný laser, který by člověka spálil. A pokud to svítí, tak jen proto, abys věděla, kam míříš, a to bude nějaké obyč světýlko.
Nikdy by mě nenapadlo si myslet, že nějaký světýlko může poškodit zrak, pokud to není nějaké laserové cosi. Klid.
Ten teploměr je určený pro lidi, a žádné varování ohledně poškození zraku na něm není. Kdyby to světlo bylo nebezpečné, varování by tam 100% nechybělo, neboj 😉
@ellie12 určitě to bude v pořádku výrobce stim určitě počítal že se dítko může pohnout. S malim se mi to už také stalo a je naprosto v pořádku. I manžel mi nechtěně tím posvitil do oka a bylo to v pořádku vidím pořád stejně.