Dobrý den všem,
máte, prosím, někdo zkušenost s chirurgickým odstraněním nosní mandle ve FN na Borech? Může být rodič po dobu hospitalizace s dítětem? Najde se někdo, kdo to podstoupil u doktora Pavelce ambulantně plazmou? Jaká byla konečná cena? Díky moc za odpovědi.
@poupe odstranění nosní mandle není taková řezničina, je to rutinní rychlý zákrok i klasicky. Ale u krčních je riziko krvácení pro mě velké, je to otevřená rána v krku, manželovi jí trhali skoro ve 30 a bylo to hrozný. Navíc klasicky ji myslím celou odstraní a to já jsem nechtěla, chtěla jsem zachovat její funkci pro imunitu.
Jinak u nás káplo pár kapek z nosánku, z krku ani ťuk. Po operaci plazmou v krku bolí jako při angíně, tak týden. Krk se potáhne takovým jakoby filmem, který je cítit z pusinky. 14 dní se nesmí namáhat, nepředklánět se atd. Ale nic nekrvácí! Já to zpětně vidím tak, že to byla dobrá volba, jsem ráda, že jsem šla do Lente.
@knobloska dobrý den, píšete že dcerka podstoupila vyndání nosních a redukci krčních. Máme doporučení na shodný zákrok, ale redukce tech krčních se moc bojím. Byla by jste ochotná se podělit o info jak to probíhalo a zda s odstupem to byl dobrý nápad? Zda to pomohlo? Moc děkuji Hanka
@eva267 já jsem byla u Pavelce s dcerou v prosinci. Na nosní plus zmenšení krcnich. Cenu píši do sz.