Odstranění nosní mandle v Plzni, chirurgie x plazma

eva267
11. bře 2016

Dobrý den všem,
máte, prosím, někdo zkušenost s chirurgickým odstraněním nosní mandle ve FN na Borech? Může být rodič po dobu hospitalizace s dítětem? Najde se někdo, kdo to podstoupil u doktora Pavelce ambulantně plazmou? Jaká byla konečná cena? Díky moc za odpovědi.

knobloska
23. bře 2016

@eva267 já jsem byla u Pavelce s dcerou v prosinci. Na nosní plus zmenšení krcnich. Cenu píši do sz.

eva267
autor
24. bře 2016

@knobloska Díky za reakci. Včera jsem tam byli, spočítal to na 30. Bude dceři dělat celkem tři zákroky. Já sama jsem u něj před lety byla kvůli chrápání, pomohl mi.

knobloska
24. bře 2016

@eva267 já bych jen s nosní mandlí šla do FN, ale seřezával jí i krční, proto jsem volila plazmu. Přeji hodně štěstí.

poupe
2. črc 2016

@knobloska mohu vedet kolik jste platili? Do ip, díky

poupe
2. črc 2016

@knobloska a ještě jedna otázka, ptali jste se zda část hradí pojištovny?

poupe
5. črc 2016

@knobloska a proč by jste šli do FN kdyby jí dělali jen nosní? Jak probíhala léčba a jak se cítila po operaci krvácela?

eva267
autor
6. črc 2016

@poupe u nosní není takové riziko krvácení jako u krční. My jsme šli k Pavelcovi, protože jsem něchtěla být s dcerou v nemocnici.

poupe
6. črc 2016

@eva267 mě spíš jde o to,
že synovi mají vyndavat nosní a serezavat krční a ty krční se nedělají plasmou a krvácí se a jde mi o to okolik je to bolestivejsi když nosní dělají plasmou a krční ne a když se obojí dělá klasický kyretáži a jaká je rekonvalescence

knobloska
6. črc 2016

@poupe odstranění nosní mandle není taková řezničina, je to rutinní rychlý zákrok i klasicky. Ale u krčních je riziko krvácení pro mě velké, je to otevřená rána v krku, manželovi jí trhali skoro ve 30 a bylo to hrozný. Navíc klasicky ji myslím celou odstraní a to já jsem nechtěla, chtěla jsem zachovat její funkci pro imunitu.
Jinak u nás káplo pár kapek z nosánku, z krku ani ťuk. Po operaci plazmou v krku bolí jako při angíně, tak týden. Krk se potáhne takovým jakoby filmem, který je cítit z pusinky. 14 dní se nesmí namáhat, nepředklánět se atd. Ale nic nekrvácí! Já to zpětně vidím tak, že to byla dobrá volba, jsem ráda, že jsem šla do Lente.

hege
16. čer 2023

@knobloska dobrý den, píšete že dcerka podstoupila vyndání nosních a redukci krčních. Máme doporučení na shodný zákrok, ale redukce tech krčních se moc bojím. Byla by jste ochotná se podělit o info jak to probíhalo a zda s odstupem to byl dobrý nápad? Zda to pomohlo? Moc děkuji Hanka