Zdravím, zajímalo by mě, jestli jste některá byla s dítkem na odstranění nosní mandle, nejlépe konkrétně Jičín.(ale klidně i zkušenosti jinde, jak to probíhá a tak, mě by třeba zajímalo, jestli s ní budu moct jít na sál, dokud neusne) My jdem s dcerou zítra a já jsem zralá na něco na nervy, jaký mám strach ☹
@lllucielll a vzali ho hned?my máme nástup v půl 7 ráno na lačno, mám trochu strach, aby mě ji tam nenechali hladovou celý dopoledne nebo tak
@te_reza my měli nástup den předem, od půlnoci nesměl jist a pít asl šel na řadu asi v 9...
@te_reza byli jsme v Jicine, na sal te nepusti. Rano nastoupite, asi pul hodky pred zakrokem dostane Dormicium coz je oblbovak, pak bude pekne sjeta a sestry ji normalne bez tebe odvezou na sal..jak je oblbnuta absolutne neprotestuje a nic si nebzde pamatovat. Cca za pul hodiny ti ji dovezou. Jen se priprav na to probuzeni z narkozy ze neni moc prijemny, bude brecet, vztekat se, ale nepamatujou si to. Tak jsem ho chovala, uklidnovala a asi za pul hodky uz byl ok. Byli jsme tam asi do 5 do vecera a pak nas pustili domu. Malej upkne o.k. Meli jsme sebou tablet a jidlo dostane jak dite tak ty.
@te_reza jo a v Jicine to je tak, ze berou jen 2 deti na jeden den. Takze nejdyl kolem 8-9 vas vezmou na sal.
@leniczka23 no já mám hrůzu, protože je holka alergik jak prase...a když jste byly doma tak ok?z toho puštění na večer taky nejsem moc happy,kdyby se něco dělo, máme to tam tak min.30 cesty kdyby něco, u nás orl pohotovost není
@te_reza tak bude se ji delat u obvodni predoperacni vysetreni, takze klid. A kdyby se neco stalo az budete doma, tak nic neres a volej sanitku.
Maxim ten den chtel jen treba presnidavku, jogurt atd ale druhy den uz normalne jedl. Na noc jsem mu dala sirup na bolest a spal jak miminko. Fakt zadnej sebemensi problem.
@terunka88 ještě večer po operaci jsme byly doma, třetí den dostala vysoké horečky a tlouklo se to po ní skoro 2 měsíce, do konce dubna byla doma. Od té doby měla zánět středního ucha 3x,v září mě dr. Napsal bronchovaxom a teprve po něm vidím menší nemocnost. Jinak nosem ji jde dýchat krásně, nechrápe, ale pořád víc dýchá pusou (zvyk) musím pořád upozorňovat, ale stejně ji furt nejsem za zadkem
@te_reza Byli jsme v Benešově, synovi byly 4. Dostal na pokoji vypít nějakej nápoj, za chvíli si pro něj přijeli s postýlkou, to už mě nevnímal... Jela jsem s nimi výtahem až před operační sál... Pak mi ho přivezli na postýlce do pokoje. Úplně chápu tvé nervy a obavy, ale opravdu se neboj....👍