Ahojky,mame jit na operaci -odstraneni nosnich mandli,kvuli castym zanetum ucha,potrebuji slyset nazory,pomohlo vam to? Jinak nemocny moc nebyvame,jen ty zanety ucha nas trapi casteji.
My jsme byli na mandli kvůli zeleným rymam a taky syn byl věčně nemocný a od té doby co nemá mandli tak je zdraví 🙂 Ja ji taky nemam 🙂
@piskac Nam to doporucovala (dost durazne) doktorka, kdyz u ni byli s dcerkou nasi, ve svem meste (hlidali, kdyz jsme s manzou byli pryc). Dost me to prekvapilo, protoze zanet ousek mela dosud (skoro 6 let) 2x, a nikdy to nebylo na pichnuti, vzdycky se vylizala fakt dobre. A rymicky ma spis prumerne casto - holt skolka, ale den dva je doma a uz je fit. Nasi me ted porad tlaci, abych ji objednala na trhani, ale mne se to nezda, precijen k necemu to takhle priroda vymyslela, tak proc to hned rezat.. 😒
Já mela v dětství zánět s pichnutim ucha asi třikrát, počtvrté zabraly rychle podane homeopatika. Mandle mám a taky myslím že jsou ucelne.
Ahojka,tak za mě ještě chvíli počkat. Náš malý sice byl, nic příjemného to nebylo a nemocný byl pořád stejně. Teď to doktoři berou jak na běžícím páse, takže opravdu počkat až trochu povyroste a samo to zmizí. Já když byla malá, tak jsem taky měla záněty uší a mamka mě na mandli nechtěla dát a jsem za to ráda.