Odstranění mandlí při zánětu středního ucha, pomohlo to?

piskac
15. únor 2017

Ahojky,mame jit na operaci -odstraneni nosnich mandli,kvuli castym zanetum ucha,potrebuji slyset nazory,pomohlo vam to? Jinak nemocny moc nebyvame,jen ty zanety ucha nas trapi casteji.

83jitka
15. únor 2017

Ahojka,tak za mě ještě chvíli počkat. Náš malý sice byl, nic příjemného to nebylo a nemocný byl pořád stejně. Teď to doktoři berou jak na běžícím páse, takže opravdu počkat až trochu povyroste a samo to zmizí. Já když byla malá, tak jsem taky měla záněty uší a mamka mě na mandli nechtěla dát a jsem za to ráda.

zmrzlinka
15. únor 2017

My jsme byli na mandli kvůli zeleným rymam a taky syn byl věčně nemocný a od té doby co nemá mandli tak je zdraví 🙂 Ja ji taky nemam 🙂

puresin
15. únor 2017

@piskac Nam to doporucovala (dost durazne) doktorka, kdyz u ni byli s dcerkou nasi, ve svem meste (hlidali, kdyz jsme s manzou byli pryc). Dost me to prekvapilo, protoze zanet ousek mela dosud (skoro 6 let) 2x, a nikdy to nebylo na pichnuti, vzdycky se vylizala fakt dobre. A rymicky ma spis prumerne casto - holt skolka, ale den dva je doma a uz je fit. Nasi me ted porad tlaci, abych ji objednala na trhani, ale mne se to nezda, precijen k necemu to takhle priroda vymyslela, tak proc to hned rezat.. 😒

zmrzlinka
16. únor 2017

@puresin a nezkusili stě vyšetření na ORL?

puresin
16. únor 2017

@zmrzlinka Kdyz to mela poprve, byl zrovna vikend, takze jsme jeli do nemocnice a tam ORL absolvovali, zanet byl, ale stacily kapky, nic hroznyho. A podruhe to prave vyslo u nasich, tak zasli k detske tam, a ta je presvedcovala o nutnosti trhani.. 😒

zmrzlinka
16. únor 2017

@puresin věřím že babi s dědou dokážou být někdy neurputni 😉

jbzirafa
16. únor 2017

Já mela v dětství zánět s pichnutim ucha asi třikrát, počtvrté zabraly rychle podane homeopatika. Mandle mám a taky myslím že jsou ucelne.