Odmítání jídla při nemoci. Máte zkušenost?

marry94
11. pro 2022

Shoj holky dcera 11m teď je už týden nemocná rýma kašel teploty kolem 38. Už pár dní nechce moc jist něco do ní dostanu ale jsou to poloviční porce a je k tomu kojena ale trochu mi zhubla mma doma váhu tak jsem ji kontrolovala stali se vám to taky? Děkuji za odpovedi

palja
11. pro 2022

@marry94 ano je to normální. Hlavně aby dost pila. Obě dcery při nemoci jedly jen krupky nebo suchary, normální jídlo nechtěly. Dokonce první dcera se při nemoc chtěla jenom kojit, ikdyz měla 2 roky. Jídlo se upravilo až po 3 týdnech nemoci.

mishka87
11. pro 2022

@marry94 je to normální. Já měla před více než týdnem brutální rýmu a stále mám nějakou tu nudli. První dny jsem skoro nejedla, protože nebyl hlad a ano chuť, když všechno teklo do žaludku. Pokud se chce aspoň kojit,bude to stačit. Hlavně hodně pít.

jjasmina
11. pro 2022

@marry94 normální, stačí kojit. Malá, když je nemocná tak taky nejí. Já jsem teď taky nemocná a úplně bez jídla, je to fakt normální

marry94
autor
11. pro 2022

@palja dekuji za odpovědí no s pitím tonje s ní takyvtwzke má svou flastucku ve které má vodu ale te moc nedá snažím se jí častější přikládat na kojeni jde poznat že cura o něco min než normálně ale zase má ty teploty tak jsi asi teli vezme více

palja
11. pro 2022

@marry94 to určitě. Něco vypoti. Tak často kojit. Dcera měla v 7 měsících covid, měla 40 horečky 4 dny a curala taky min. Já mám pro všechny případy doma i ten rehydratacní roztok pro děti kulíšek, tak jim dávám po lzickach. Pití dávat ze stříkačky, klidně od Nurofenu nebo ze lžičky. Když přejdou horečky, tak se to určitě zlepší, nebojte ❤️🍀

chlapecektehu
11. pro 2022

@marry94 ano, stalo se mi to několikrát 😯 dokonce teď byl malej (1rok) na kapačkách protože nechtěl absolutně pít. Vždy se to do max. 14 dnů vrátilo do normálu

marry94
autor
11. pro 2022

@chlapecektehu to me mrzí doufám že že to zvládneme bez kapacek

chlapecektehu
11. pro 2022

@marry94 určitě neboj před tím mě to udělal už 3x a vždycky jsme to doma zvládli

gdpr
11. pro 2022

Je to normalne... Ani moj syn pocas choroby vela neje... To, ze schudla ked zacne naspat jest po chorobe ako predtym tak hned to aj priberie... Problem by bol keby nic nechcela jest alebo pit, co pri horuckach je velmi dolezite aby pila.

rosalline
11. pro 2022

Děti a zvířata to tak mají, že při nemoci nechtějí jíst…. Hlavně , ať pije

martt
11. pro 2022

@marry94 Bohužel to je normální moji dva synové vždy při nemoci zhubnou. U staršího už to není tak vidět, ale u mladšího je znát každé kilo. Ted byl nemocný a ma 2 kg dole a je vyhublí "jako kostra". Jak už tady píší nademnou nejdůležitější je piti.

marry94
autor
12. pro 2022

@martt děkuji ona je právě i tak dost hubena a teď jak je nemocná tak je taky jak kostra

skarma007
12. pro 2022

@marry94 když dcera je marod, sní teda vypije tak 2 jídla za den, víc ne, jedla mi nějak 1 jídlo za 12h....

skarma007
12. pro 2022

@marry94 ja pri nemoci taky nejim. Ted jsem nejedla 14 dni, jen ovoce. Nebyla chuť, ani hlad, zhubla jsem. Dcera mi teď jí taky málo, je nemocná, hodně spí a sní dvě jidla za den