Shoj holky dcera 11m teď je už týden nemocná rýma kašel teploty kolem 38. Už pár dní nechce moc jist něco do ní dostanu ale jsou to poloviční porce a je k tomu kojena ale trochu mi zhubla mma doma váhu tak jsem ji kontrolovala stali se vám to taky? Děkuji za odpovedi
@marry94 to určitě. Něco vypoti. Tak často kojit. Dcera měla v 7 měsících covid, měla 40 horečky 4 dny a curala taky min. Já mám pro všechny případy doma i ten rehydratacní roztok pro děti kulíšek, tak jim dávám po lzickach. Pití dávat ze stříkačky, klidně od Nurofenu nebo ze lžičky. Když přejdou horečky, tak se to určitě zlepší, nebojte ❤️🍀
@marry94 ano, stalo se mi to několikrát 😯 dokonce teď byl malej (1rok) na kapačkách protože nechtěl absolutně pít. Vždy se to do max. 14 dnů vrátilo do normálu
@chlapecektehu to me mrzí doufám že že to zvládneme bez kapacek
@marry94 určitě neboj před tím mě to udělal už 3x a vždycky jsme to doma zvládli
Je to normalne... Ani moj syn pocas choroby vela neje... To, ze schudla ked zacne naspat jest po chorobe ako predtym tak hned to aj priberie... Problem by bol keby nic nechcela jest alebo pit, co pri horuckach je velmi dolezite aby pila.
Děti a zvířata to tak mají, že při nemoci nechtějí jíst…. Hlavně , ať pije
@marry94 ano je to normální. Hlavně aby dost pila. Obě dcery při nemoci jedly jen krupky nebo suchary, normální jídlo nechtěly. Dokonce první dcera se při nemoc chtěla jenom kojit, ikdyz měla 2 roky. Jídlo se upravilo až po 3 týdnech nemoci.