Odkašlávání po nemoci. Jak se toho zbavit?

ewusssa
27. pro 2019

Ahoj prosim dcera 2,5 roku byla cca pred mesicem nemocna a jeste dodneska odkaslava jakoby naky bordel, ma takoveho chraplaka a toho odkuckne...nevim jak to popsat......ale ma to jen v noci, treba ji to vzbudi jednou za noc....pripada mi to i ze nekdy ji vadi teply, suchy vzduch tak vyvetram a je lepe....nemate nekdo tip jak se toho zbavit? Sirup, caj nechci ji nechavat spat u otevrene ventilacky zkusim jeste zvlhcovac vzduchu

ivisek7
27. pro 2019

Takovou laickou pomocí na zvlhčení vzduchu může být, dát na teplé topení mokrý ručník.. Jinak bych se samozřejmě poradila s lékařem ☺️.. Ať si malou poslechne fonendoskopem, jestli ji to někde "nepiska" a podobně..

martt
28. pro 2019

@ewusssa Můžeš skusit cibulový sirup nebo cibulový čaj s majoránkou. Ten je dobrý na kašel.

simona_33
29. pro 2019

Zeptej se Dr. Ale myslím že to bude Asi rýma, která steká při ležení do krku. Při spánku tedy. Můj syn má podobné. Teď jsem mu dala prospan a konečně odsávánm nudle. Dvakrát jsem ho nechala poslechnout a vždy ok, že prý zadní rýma. Dr mi doporucila stoptussin ale myslím že teda to vůbec nepomohlo. Já jsem zahlenena u měsíc a mám taky už zoufaly pocit že to nikdy neskončí 😒

ajja87
29. pro 2019

Taky bych chtěla poradit, poněvadž já kašlu už téměř tři měsíce,dcera cca dva... nekonečný... já už po antibiotikach,dcera už 4krat u dr.vzdy bez poslechu...je to nekonečný boj... chvíli suchý,pak vlhký a pořád dokola, mám pocit že to neskončí,dr vždy řekne, že dle crp to je jen virovi...

martt
29. pro 2019

@simona_33 Na zadní rýmu je výborná majoránkova mast. Kluky s tím vždy namažu a hned se jim spustí ryma.

mamcalenca
30. pro 2019

Nám mudr napsal erdomed a super,..

simona_33
31. pro 2019

@martt aha, tak to jsme ještě nezkoušeli 😉 ok n u teda snad má přední rýmu 😂 protože konečně něco odsaju, ale kde tu mast seženu nebo jak to vyrobim? Díky.

martt
31. pro 2019

@simona_33 Ta mast se dá sehnat snad od Dědka kořenaře. Ale ja si ji doma dělám sama. Odpolko napíšu recept. Z hlavy ho nevím dělám si více přírodních věci tak to musím mít napsané, abych to nepopletla 😀.

ewusssa
autor
2. led 2020

Holky mam podezreni ze to jsou posledni stolicky ...muzou dceru zlobit tak ze ma i ten kasel? Tet 3 vecer nemuze usnout vzteka se, prujem...dneska skoro nic nejedla ale ten kasel uz ma tak mesic fakt ale ne kazdou noc