Holky, posílají Vás Dr. na krevní obraz s miminkem? Nám dnes dali HEXA a do 6ti neděl máme jít na odběr krve, kvůli obrazu. Prý jen preventivně. G.
nikdy
Naší malé brali krev jen jednou, a to kvůli problémům s ledvinama, jinak vůbec ne a kvůli očkování to slyším poprvé... 😕
Tak mojí malé krev taky nikdy nebrali,a neslyšela jsem o tom že by se měla nabírat po očkování 😒
Šimonkovi brala dr. krev, když se jí zdál bledý. Nakonec to byl mírný nedostatek železa. Přes 3 měsíce jsme dávali kapky. Pak brala krev znovu, jestli už je krevní obraz OK. Poprvé brala krev z žíly na hlavičce, podruhé z ručičky. Byl statečný.
ahoj mesulko a ma mala ledvinky dobre??Prave to resim s Laurou..a jake vysetreni ji jeste delali..dekuji moc
řekla jen, že ho ještě nedělali a poslala nás tam...
Tak o tom jsem taky neslyšela...nám taky nebrali krev, kromě patičky...takže ani nevím, jakou má malá skupinu.
nás mudr poslala, že se jí zdál Ondra bledej, tak jestli má dost železa 😉
jestli je malá kojená, tak kolem 4. měsíce se může objevit nedostatek železa. Souvislost s hexou nechápu - řekla ti dr., co budou analyzovat?
johanda - já se pro jistotu ještě teď ptala, a je to jak říkáš, kvůli železu. S tou hexa jsem si to dala do souvislosti špatně já. Posílá tam všechny kojený dětičky. Tak jsem klidnější. Díky.
Ahoj holky,Tomáškovi je rok půl, brali nám ted krev kvůli imunitě a alergiím, brali nám z ručičky tři veliké ampule, není to moc na 13 ti kilové mimčo?
jen když byla malá nemocná a táhlo se jí to dlouho, tak Dr. chtěla vědět, jak je na tom krevní obraz jinak ne