Oční klinika Vinohrady- zkušenosti

lucifux
31. kvě 2019

Holky, mudr mého syna 2,5 roku posílá na vyšetření na pražskou oční kliniku ve Vinohradech. Má něco s rohovkou. Asi před půl rokem mu začali hnisat očka, dostal antibiotika Tobrex. Hnisání odešlo, ale stále to není 100% ok. Na doporučení mudr. kapu nějaké volně prodejné kapky. Na únavu a zvlhčení. Ani to nepomohlo.

Máte s touto klinikou některá zkušenost, případně co mám čekat. Nebo čemu se nevyhneme. Mám strach, jsou to oči a syn je malý... Mám z toho fakt nervy na pochodu

Brýle nosím taky, už asi od 5-6 let.

jannym
1. čer 2019

Tak s klinikou zkusenost nemam, zato popis synovych problemu je jak pres kopirak s nasim, ale ten je mensi 12mesicu, za par dni jdeme na orl dr si mysli ze to ma ze zadni rymy a malo pruchozi jedne nosni dirky...my byly pred casem na ocnim na bulovce a uz nikdy vic, tam to bylo jak v tovarne, nejdriv jsem vyplnila kupu papiru a pak jsem byla v ordinaci presne tri minuty, dr rekl mi ze nema uspany nejaky kanalek, potom co mu zmacknul koutek oka a ze mame odsavat rymu a s tim me sestra vystrcila ze dveri...des...pokud neuspejeme na orl chci vzit prcka na ocni na budejovicke maji na netu docela dobre recence, drzim palecky at je Vasemu brouckovi brzy a vetsi stesti na lekare nez jsem mela ja